方仲賢你條仆街快D出來向台灣道歉!!

977 回覆
1534 Like 103 Dislike
正正因為對家借題發揮,佢先要快D出來道歉
又分化
我相信方仲賢係講緊連bno都無嘅小朋友 唔係話和理非走去做難民
跟住ptt個班五毛就話600萬台幣都無 要佢哋嚟做乜
燒味師傅、白食白住真係難聽過粗口
所以求下方仲賢澄清下想講嘅係希望蔡英文贏咗之後唔會遣返依班手足 再道歉自己講錯嘢
佢分化緊香港台灣
而家要佢補飛咋
Nobody 講嘅嘢都可以引起風波 黨國機器真係勁
共青團所謂嘅拉一派打一派?
係,出來澄清返就OK,之後快d修補關係
至少都二字頭
中六18歲 yr1 19 yr2 20
佢唔係nobody
係BUSU會長
仲同大專團去同台灣政府會面
總之方仲賢肯撚定係鬼
佢唔收皮既話香港一定輸
打手咪撚洗白啦

利申:不割
是日風向 大家心照

stand with hong kong 不割席不分化
道歉啦
分化撚方仲賢,照你logic,特朗普一樣食人血饅頭,全世界都食人血饅頭
道乜7歉 講事實有咩問題?
有乜撚野講錯?
咁設死線叫佢道歉
出來道歉呀
你估食完饅頭唔洗付出代價
你又知佢台灣影響力唔大?on9
無論佢道唔道歉,我諗我地要幫佢道歉
看過臉書留言,真的被台灣人不分黨派痛罵
未必架...畢竟小英阻左好多人財路
其實佢能唔能夠當選都係五五波之數
有蒲開台灣果面, 其實知好多台灣人都想中國賺錢
佢地仍然覺得今日香港嘅環境係因為香港本身體制問題, 佢地台灣一定可以食到中共條水, 又保持到地位
上面已經出現左我講過緊三毛入黎用兩極化言論帶風向,樓主自己諗下係咪仲適合喺度講,你個post已經比人利用左
咩叫唔割呀!我地擲死人都冇道歉啦!燒人就做得好!支持方仲賢,台灣唔支持就裝修所有台資!
屌自己香港人 最落力
睇下啲回覆
佢係on9姐

蔡英文同民進黨食住反送中條水

由落去韓國瑜到反超

就係睇死國民黨唔敢出聲

你話佢食人血饅頭係無錯

但台灣係咪一定要無條件咁幫香港人呢

成日話今日香港明日台灣

但唔好唔記得台灣背後有美帝呀

所以都係快d道歉啦

人地老奉要幫你架咩

有時隻眼開隻眼閉已經係幫你

你估個個地方都係支共咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞