方仲賢你條仆街快D出來向台灣道歉!!

977 回覆
1534 Like 103 Dislike
gphone早幾日出一句仔status都已經咁大爭議,試完水溫明知係公關危機要冷處理,佢仲要長篇大論去講人血饅頭論,擺明搏俾台灣人屌
我唔明屌咩
佢想台灣幫我地多啲
到底有咩問題

台灣幫唔幫佢地自己諗
方生何德何能迫到人地?

大家入去叫佢道歉唔該
分化撚大獲全勝
唔單止分化台灣 仲分化埋方仲賢
人地只係未夠成熟 未夠多政治智慧 冇點考慮身為公眾人物普通fb講下野會有後果
我唔知樓主係唔係真心想為件事好 但你標題一句仆街車埋去 內文一句xxx唔撚代表我 比哂d分化撚有哂位入
佢只係講事實
GPHONE已經好On9
最簡單一樣野
我係台灣政府
我點分留係台灣既係抗爭者定係共諜?
用下個腦啦柒頭
仲要勁多五毛用佢黎攻擊我地割蓆

要佢道歉唔係割蓆
大佬啊 平時做錯野都要道歉啦
咁大個人 承擔番責任都識掛?
英國都無欠香港,佢幫香港由小漁港變成國際大都會.
唯一欠香港既係中國,中國欠香港一個真民主體制.
又分化

梁振英quote埋啦
開心啦?
語氣問題
我地有求於人 並且台灣確實收留左唔少義士
有恩於我地點解我地仲要咁高姿態?
Be humble從來都唔只係口號
就係gphone柒完,佢又屌鑊甘嘅先on9
咪係
其實佢第二篇文完全冇講錯任何野
香港收左皮台灣都唔會有好日子過,
我地唔係要求台灣施捨,而係同佢講你唔幫我地,你將來都唔會好過,香港就係最好嘅例子
樓主成功分化 方仲賢
明知道三毛網軍開始對台灣大選打資訊戰
方仲賢仲要出啲咁有爭議既POST
真係唔知佢真心膠定係點
我諗佢地真係驚English選完之後唔認人

[你今日FC咗未] 全港最大的Fact Check平台已經推出了
https://lih.kg/1776631
今日五毛全部吹風屌民進黨,爲臺灣選舉做勢!

衹屌不推
今日五毛全部吹風屌民進黨,爲臺灣選舉做勢!

衹屌不推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞