方仲賢你條仆街快D出來向台灣道歉!!

977 回覆
1534 Like 103 Dislike

程班長都咁講......

暫時搵到呢篇
方同學 有冇聽過二二八 美麗島事件呀 講到好似得香港人試過比極權政府欺壓要遠走他鄉 人唔笑狗都吠啦 你問下民進黨元老睇下佢哋點捱啦 仲有叫人停止內耗都講得出 明明係你挑起場罵戰 宜家畀人瘋狂洗版就話要停 好笑
乜撚野都話分化
方仲賢個post咪就係分化緊香港人同台灣人囉
佢根本共諜
我都覺得個邊而家勁多人亂鬧
次次都係個d推文
而家都少用左
淨係入其他板睇下實用生活資訊算了
以前成日入八卦板一路睇一路送飯食
睇完佢成篇野覺得條友既思想好撚幼稚
push
其實方仲賢係咪比人hack撚咗呀
比人洗版屌完仲夠膽繼續鳩up
又比位人入
呢一代有人不計犧牲出黎勇武,你又會唔會話呢一代人都係咁勇武?
化啦,今時今日仲用呢啲老屎忽口吻。
佢up乜9呀,人血饅頭呢個term係咁比人亂用
好撚好笑,佢同之鋒想幫在逃亡台灣義士爭取
,台仔屌就話姐,成班香港人跟住屌仲要佢道歉
静係望住蔡英文,有冇諗過台灣義士依家點?
你食得飽訓得暖,聽朝訓醒可以繼續番工,佢地呢?如果佢地過得好,會長同之鋒洗撚出聲咩,你可以屌佢地態度有問題,但佢地想義士爭取有咩問題?
我係五毛嘅話就會瘋狂帶風屌台灣唔幫手 造成台灣人政治疲勞 救韓國瑜一命
方仲賢 政治就係咁 一小步都改變好多野
唔知你會打算點呢
方仲賢醒少少好無,澄清又好,道歉又好
一班明明無授權過佢地做外交人員既人失言要我地負責

咁究竟有無人問過點解佢地有權做"外交人員"?邊個俾權佢地的?
唔完美 要改善
要人哋幫你,態度都要好少少,唔好老奉咁
台灣都有好多其他因素要考慮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞