方仲賢你條仆街快D出來向台灣道歉!!

977 回覆
1534 Like 103 Dislike
你老母就鬼 今日突然間有咁多po屌佢都估到咩事啦
中天電視和中國時報都放大宣傳
我係問緊,點解佢地可以有呢個功能呀

你以為真係無大台?各有各做又唔見你或者其他人去做去遊說?

當初點解佢地可以有代表去美國聽證會發言?

迷信字面上既"沒有大台"但又唔去思考乜野叫做"大台"就注定要食呢D屎
推唔郁
所以佢一畀網軍大造文章係好正常...
希望佢醒醒定定 快D道歉
屌你咩
人血你老母呀
台灣幫香港係義氣,唔幫係道理
明唔明呀
人地台灣比紅媒入侵左2/3
風向想點吹就點吹
唔信自己google下台灣報紙睇下
邏輯正確
呢個帽子扣得太硬太應
方會長,人都會講錯做錯野,及時回頭改正
係好撚嚴重 不過個細路都係唔識講嘢啫
唔係中共網軍依件事會放到咁撚大咩
唔好話佢五毛一味屌佢啦
一個個同學要走路去台灣 早幾日又有風向話蔡英文贏咗會遣返返佢哋
有火都係正常 唔好鬧 好言相勸好嗎
push
巴打打字點解咁書面語既
起你底係9月先開始出post
仲要集中講台灣新聞

不過叫佢道歉咪得
明知呢次係支共要分化港台手足
大家更加要話比台灣人知 唔好等佢地中計
件事的確係台灣發酵到好大
唔割呀,我地揾黑社會斬人都無割,全世界見到721警黑合作都無割,咬人耳仔做得幾好
又揾的士佬撞斷人雙腳 乜事都無 做得好! 福建同胞仲俾左50萬呢位英雄
做乜柒都唔割呀,支持共產黨
邊個唔支持共產黨就斬佢全家!
我持保留態度, 唔代表要屌佢喎, 同叫佢道歉喎
佢提出難民法點解要屌佢? 比我揀, 我揀左救手足先

咁唔通有手足提出BNO平權, 我又要屌佢想做BC?
唔通有手足提出美國人權法, 我又要屌佢太天真?
有手足提出加泰集會, 我又要屌佢失民意?
遊行吹風和理非, 我又要屌有人分化和勇?

個問題在於有人利用會損害台港網民關係呢點, 令網民跟風去屌左方仲賢先, 冒求「我地屌左佢啦, 台灣網民息怒啦 」
呢個做法真係好妥當? 我睇唔透
佢應該係台灣人啦
左上角中華電信 台灣電訊商來
因為選舉近
總之近排同小英有關嘅風向都要小心
錯晒 依家係方仲賢屌人食人血饅頭先
道歉好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞