方仲賢你條仆街快D出來向台灣道歉!!

977 回覆
1534 Like 103 Dislike
同係連登講乜都比人屈係5毛一樣
都係嘅 講得咁應 成把掌車落去
你第一段講緊乜鳩野?
你屌你自己老母邊撚個外人會理你啊?
你屌埋人地老母人地緊係屌鳩你
乜鳩都混埋一碟黎講 你清理下你既logic先好冇?

叫佢道歉反省 唔係要批鬥佢
你呢種就係中国人個種幫親不幫理
邊撚個叫道歉 我道你老母

71衝立會嘅兄弟以死相博

而家迫於形勢要暫避台灣

有兄弟叫台灣做多啲

你就逆向思維驚暗示英文政府做唔夠 (邊撚個會諗出黎)

你就圍插果一個出聲嘅人

他日又有人出聲屌英國唔盡宗主國責任 你又驚送左子彈比中共呀?
push
連登真係好撚多工都未打過又自以為是既死小孩做冷氣軍師

拎火水黎救火都以為自己好撚醒
佢地嬲好正常wo
幫完你仲要比人屌人血饅頭 幫得唔夠
睇你第一段真係越睇越嬲
你落街周街屌人老母啦
同佢講 我都係咁屌林奠架炸
冇撚腦就唔好打咁多野啦
你地代佢道囉
其實上一代都係咁
望返97前主流香港人點同英國佬傾就知
唔識靜靜地
方仲賢出黎丫,屌你老母!
等我刮撚醒你
打篇千字文 其實只不過將d唔相關既事炒埋一碟再攞出黎講
因為班狗對你呼呼喝喝 所以我對台灣人都呼呼喝喝了
乜撚野logic黎?
奶共瑜選贏左全部手足都會被送中
到果陣聲都無得出
其實係佢哋 出post字眼問題 最基本要求同講到老馮咁 而家大家想佢哋要做多啲PR姐
你試下大庭廣眾屌自己老母睇下點?
你屌人老母都係被人鬧你仆街, 你屌自己老母加多句不孝子添吖
你老母生你出黎奉旨俾你屌架? 人地老母就拎黎尊重?

唔係批鬥? 得啖笑, 諗下點解人地叫連登仔做連衛兵先啦
我係幫親不幫理, 手足殺狗我都照幫
我若果幫理不幫親晨早割撚左啦
英國同支那deal咗
如果五十年內中國冇履行到承諾(啫係而家)
英國有責任收香港難民
不過台灣冇責任
一開口屌人人血饅頭 屌人唔撚做野
咁樣就叫做叫台灣做多D?
人地欠你架? 老奉架?
請你唔好將義士 兄弟掛係口邊
然後就覺得自己大撚晒 講乜都得
只要幫到手足,幫到場革命,要道歉又好,要喊又好,要跪又好,都要做。嘅然冇大台,我都唔可以逼你認錯定係做啲咩事,只希望方仲賢依家可以冷靜思考一下,諗下之後要點處理先係最好。
剩係道歉有鬼用咩,應該對台灣發表新既聲明蓋過舊言論

同gphone一樣,好心學好d中文同一件事用唔同詞彙語氣態度成個觀感都唔同
議政水平、政治手腕太底學下台灣人啦,
建讓睇多d台灣節目、年代看錢看果d,睇下台灣班年輕議員高過香港好多班
港大政政條撚屌咪又係講到碌柒咁
咁要情緒主導 唔理性應付共狗滲透分化 咁都真係冇人冇人可以幫到佢地
面對重大議題不忘分化好盡責
我嘅意思係我唔覺方仲賢行文間有呼呼喝喝

到底連登仔係咪未俾人呼喝過, 定個標準時高時底?
我睇左佢最近兩篇野都唔覺係呼喝喎
平時連登仔打野仲直白過佢啦
人地蔡英文都未話割
我地香港呢邊已經提前插佢兩刀逼佢就範
兼送埋子彈比奶共瑜助選
真係慌死手足無得送中咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞