方仲賢你條仆街快D出來向台灣道歉!!

977 回覆
1534 Like 103 Dislike
我是台灣人
上連登只爲關心香港反送中運動
因此也只搬運與港事有關的台灣新聞
多個管道讓香港朋友知道台灣人對反送中的觀點
Sometimes naïve
大佬 你點睇又點啊
宜家係台灣人點睇啊
佢係你既總統?比你呼呼喝喝?
你向台灣總統爭取難民法 點解係用咁既聲氣?
宜家香港大學生唔識禮節?
同埋 難民法唔單只係台灣既事 會涉及叫美國中國係台灣軍事經濟既部署 唔係你開一個post就要做選舉承諾
同加泰集會係兩個件事來
事實係方仲賢真係講錯
加泰集會無分對錯
倒米唉
既然大家都知人地分化起家 大家都知人地想無限發大 而你又偏偏跟人地一齊發大 真係唔知你地係咩玩法
五毛退卻
而家D人講野真係好撚鐘意跟風
個一期興講核心價值就乜撚野都有核心價值呢四粒字
呢期興fact check就乜尻都有fact check,
最近呢排興人血饅頭就乜都搭住呢幾隻字講,
有事連跟本唔係用呢D字既時候都要夾硬塞落去,
其實好肉酸
感謝閣下一直留意並支持香港民主運動
台灣人撚有香港人咁醒咩
事實台灣一直有支援
冇遺反義士 又可以借留學之名係台灣生活
但一句屌9人食人血饅頭 過唔過意得去
謝謝你
咁HKIAD明明無人識都可以去美國聽證會發言我係咪可以理解為泛民背後有推手呀?自己搭個學聯出黎扮大台衰左就叫人唔好追究?輸打贏要喎
其實自己遊下台灣啲大forum 就知我地係帶風向定真係事態嚴重
班智障話人吹風撚唔該自己行兩個圈先
唔好同我講台灣好多網軍假既乜撚柒
正如而家係連登就算俾人入侵都總有人會反撲反擊
但而家台灣一面倒冇人撐佢咪撚on9真係
你先了解下台灣人對呢條法例既感覺,唔好以為有條咁既法例係老馮,小英佢踢晒班義士走,你冇 say 架,你同同班義士選票都冇張,你講野冇架。
台灣仔而家著晒火,你繼續用火水講你有權,只會難為班義士係台灣更難生存,希望你明白,世界係咁樣,特別你係台灣冇選票,更加要為左義士忍氣吞聲,可以求小英加多 d 野,但絕對唔係鬧人地食完人血唔做野,你記著唔係台灣人叫我地抗爭,係我地要抗爭,義士要逃亡去台灣,送人血比小英食,只能等光復果時接佢地返黎,而唔係迫佢地係台灣無路可逃,只會迫死班義士。
因為佢屌9人食人血饅頭 又唔做野
事實人地已靜雞雞做野 都要屌人一獲
比你係台灣人都嬲
收皮啦滯台支
我係撐加泰集會架on9
坦白啲講 唔用腦講嘢
佢又唔係大台,你咁撚緊張帶風向把撚咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞