LIHKG 箍牙集中討論區 19

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
有冇元朗/天水圍牙醫推介?
有冇人睇過大圍李醫生?
可以介紹我ma thanks!
https://t.me/matoeri_99
我喺天耀張尤卓箍,剝左4隻牙,陶瓷粒,$42000,剝牙手勢都ok,幾好人,同小學睇啲牙醫差好遠,起碼唔會係咁鬧我個口擘得唔夠大
我個牙醫建議我唔好食咖喱,上左箍幾日忍唔住食左少少,有兩粒陶瓷粒染左色,喺正門牙,搞到我唔敢再食,好彩唔算太覺眼,只係有邊邊位少少黃左
可以複診前食
我今終於打電話 如果冇其他建議,我諗就跟巴打你鄧幹耀度搞btw 藥佢係開普通止痛?

首先問左兩間私家,一間話千幾一隻(仲貴過我搵B&J),一間話唔接就咁剝;然後再問左兩間政府,第一間係個阿嬸聽電話,佢淨係答到我去排街症,第二間就係姑娘聽電話,就話醫生唔接呢啲
大家有冇其他就咁提供剝牙既訝所
政府
我打左兩間問#933

btw 岩先又打去另一間私家,$800+一隻
你箍牙醫生唔剝?
本身計劃係轉介返去學校診所(b&j分店)搞屌佢老母死黑警,射到學校診所仲未有消息幾時開返仆街
死黑警
幾時仆街死
有無人因為面形不對稱做過正顎手術?
純粹下顎生斜左,一邊面大D一面細D
醫生話二選一可以揀做唔做
係咪無必要都唔好做
睇完非專科既牙醫
40000 傳統箍 包埋X光 剝牙 固定器
準備好過埋新年就做鋼牙仔
無記錯的話
麻醉針+止痛藥
唔接就咁剝果間
你有無同佢講
你要箍牙同埋有醫生轉介信剝牙先
我話係本身專科度睇,會有埋X-ray & 醫生圈起邊隻要剝
btw我打左去你個間度問($600)但最快都要2月14,冇聽錯的話我聽日覆診睇下點同醫生夾先,事關再下一次係2月12/19日暫時諗緊一係就叫醫生約返B&J算($970),然後睇下學校黎緊有冇email話2月開得返,再轉返去學校
鄧醫生好full下智慧齒剝幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞