LIHKG 箍牙集中討論區 19

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
想睇下有冇人係 伍x山 到箍過 評價
專科都箍唔好 都幾貴 睇完有d想箍普通牙醫
Overall嚟講推唔推薦梁達志
普通囉
[url]都係睇人話專科可以改善埋面型先想箍專科
因為我除左唔齊都有少少哨 側面睇都有d凸 所以先想搵專科[/url]
啲牙睇落齊嘅 哨都改善到
如果箍專科就想箍到完美
如果唔係普通科都應該OK 專科仲要貴
之前見過好多中學同學箍完都唔係幾靚 所以依家搵牙醫都有d驚 始於d牙要跟我一世
幾年前睇梁醫生好平 34000+2000剝四隻牙
宜家都要40000啦應該 呢個價係普通科可以用埋透明粒
如果係佢度箍 約覆診會唔會要等好耐
仲係學生 時間都易就佢 就係都貴 想畢業前搞掂
如果你覺得自己要求係比較高既無謂揀梁醫生
但佢個價係專科黎講真係算平
你整乜
有冇人箍荃灣專科梁醫生係有落骨釘
唔係想話貴就一定好但要求高又要平就有啲難搵,其他人覺得箍得好又未必應用到落自己個case

Btw 專科4萬已經非常平
一個月至個半月 時間ok 有七點後時間
梁醫生唔睇面型角度
同埋佢好full
有咩事又要排好耐
我由第一次打電話約見醫生,去到上箍差個半月,仲要包括有個星期醫生放假
有冇去過銅鑼灣sogo對面間隱適美專門店
但成間野係唔知要黎做咩.
好似話有得俾用家入去刷牙
用黎介紹醫生
未去過
個度有時會有講座
普通箍嘴突,本身啲牙仲要齊到啲人以為我箍過牙。純粹個醫生係要等咁耐。
搵緊資料黎緊想箍

另外仲有德國聯署要簽呀, 得番二日
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_10/_01/Petition_99914.nc.html
你睇下Enzo Mazak 幾撚失望 你睇下幫我地嘅人幾撚失望
次次去都等成個鐘
想睇上水梁家偉都係算把啦
Consultation收$3000 去到話唔接我個case
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞