坐過監,你問我答 (見過梁天琦)

1001 回覆
3993 Like 36 Dislike
輪流, 冇乜可以點
耐極有個譜, 平時都未必咁早訓
同埋唔係個個會落like
呀叔唔會落, 係d黎生仔落
未見過有個情況係多人落like 到等唔到
最多輪2個
黑警入去坐,待遇多數係點
咁蛋糕咪好貴囉,圍返焗一個都要HKD$1000-3000
傳聞話入面會有人用洗手盤黎炒飯
會受保護
待遇會好小小

上面有講
可以睇番
黎緊已經會用棉被取代黑墊 因為黑墊容易畀人攞黎度頸
嘩有咩事要18歲殺人
根本唔洗咁慘 有錢係入面唔洗搞呢啲野 講緊赤柱果啲直接畀錢廚房一牒牒餸炒出黎食 拋緊就畀錢食私飯啦 洗手盤炒飯係有 但唔會真係整 係整都係啲老同好撚乾 攞啲肉乾牛油攞個玻璃袋鋪係個洗手盤 跟手踢開洗手盤下面個水管 攞火去烘個洗手盤去整 但成件事係On99
咁又唔駛下下焗 都整到蛋糕既
咁講啦, 一份糧買盡 大約12包煙到啦
(有d人人工多d, 有d小d) 做得耐就會多d錢

最cheap既蛋糕 一包煙既價錢就整到
假設你係拍咗 如果荔枝角受 咁基本每日十二碼係基本 自己時間係返倉果兩粒鐘左右
但如果你係赤柱塘福壁屋呢啲 有錢使得鬼推磨 本身工作量已經小 加上每日係做幾粒鐘 有錢可以將你份野畀埋人做
多, 真正做野既時間好小,
每日大約做4個鐘倒就收皮
個個期數唔同, 有d駛點做乜掣

上午 中午 都會有好多時間
睇書又好, 睇電視, 捉棋又好

6點前番到倉 又大把時間

詳情上面有講 可以追番
如果你係荔枝角受唔會有人用糧單劃煙 劃野食換返出去做煙 其他環頭無還押人士就唯有自己劃煙 當然可以畀錢買煙 荔枝角係$1000/7-8包 赤柱$1000得4-6包 壁屋塘福果邊更加貴$1000/4包
唔好意思好想問下究竟點解少年倉先會打得咁勁
講吓人工方面 新入職每星期$63.5
會慢慢升職再加人工 去到頂係兩百幾一星期 但好小去到咁頂呢啲係大佬位 通常五百幾/月都頂盡了
暖就一定夠, 毯唔會比多, 但係衫就一定有多, 唔難跑到番黎, 洗衣期又有, clothing 又有

有件衫叫厚笠, 類似衛衣咁 (冇帽)
通常攞埋黎做埋褲

唔夠暖著多幾件衫就ok
我果時已經係用緊藍色果隻
都係唔暖既
Push
吹雞叫出黎
幾條友打, 打死左人

果時15歲
壁屋我果時 $1000 8件
咁有良心?我無受過壁屋 都係啲兄弟講返出黎 物資咁短缺都做到1000/8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞