坐過監,你問我答 (見過梁天琦)

1001 回覆
3993 Like 36 Dislike
係呢個了係我記錯
見到自己comment
原來坐監咁撚好玩毒撚搵唔到fd玩狼人可以考慮入去r人玩
想問下19歲會點
仆街...
坐監象徵係剝奪咗前途同人身自由。但黑警同老強呢啲,你係會想剝奪埋佢既所有尊嚴,作為對佢既合理懲罰。

見到呀蛇要打招呼e.g.good morning sir之類(要大聲)叫你做一唔好做二,同呀蛇講野要踎低(唔可以高過佢),講野認真唔好笑,做任何野之前都要問呀蛇批准(包括倉入面痾屎痾尿)衫褲鞋socket,床鋪被單要擺得整齊同摺到起角,即係將1件衫摺到成個盒咁,真係要起角,90度個隻。

有一樣野唯一你可以入去之前做同埋非常重要,操好體能

入更新中心都好啲,沙咀係堅巴
更新中心可能1日做兩三組掌上壓,沙咀可能係10組以上(1組10下),都未計其他式,做唔到會比呀蛇打

練好窄手push up,手肘貼腰,下巴掂地,如果你1口氣做到20下以上,入到沙咀會輕鬆d,練埋跑步,跑足1粒鐘冇得中途休息同飲水

good luck
你冇撚野呀 坐監呀家陣 去乜撚野旅行呀 book埋間5星酒店好未 唔係唔俾問 但用吓個死人腦先得唔撚得呀
成千蚊8包長做咁咪發達
初頭兩組push up都做唔掂既話點算
你成身90度谷躬咁定住,呀蛇用手肘一野挫落你背隻,你會有1秒會見到耶穌

利申 未試過
點解淨係打細路咁慘
入面係冇做唔到哩樣野,最多慢慢做,一係趁呀蛇另轉面就偷雞

可以完全唔洗做既,除非有傷疾
之前睇過另一個po話係可以
但如非必要冇人會咁做
因為係悶到仆街
都喺落来啫,你依家、啲港廢捧你神
我哋卻被踩入地獄
哩条數點計先?
點解沙咀會咁巴
我點知都唔知啲官點樣判,因為白手都有機會入沙咀,自求多福
追哂Post 應該冇講到
跳係咩意思
例如話畫家好跳
應該得啦,話馬場炒巴士嗰個就係咁做
有同學搵外快
去後欄正常都唔會有人行既地方
zip低D貨行番出黎就比黑警叫停
捉番佢入去 搵都唔洗搵就知包野係邊
係咪交人自己諗
不過呢D都係單方面個同學講
反正我就信了
On9術語好撚膠
後者
有冇試過比人劫機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞