坐過監,你問我答 (見過梁天琦)

1001 回覆
3993 Like 36 Dislike
兵乓波, 象棋 , 藍球,康樂棋, 睇書
夜晚玩狼人殺 / 類似既game , 聽貓, 寫信

有煙既 咪 賭波 賭馬 鋤2 , NBA , 咩都有得賭
你講得出都有咁掣

有煙叫人幫你dum骨都得
6隻
有無瘦到
唔係, 有d好淋, 有d好識做人

完全唔fit = =
好多老柴 , fit 既見到得幾個
仲要新人
你算唔算無背景無勢力人士?會唔會同佢地同倉? 佢地惡?
係 , 好撚巴

冇煙 , 糧小
同埋嚴好多
不過都好過沙咀
如果判去沙咀.........
藍既多
唔好意思,借個位promote下。香港人贏唔贏靠尼個:

非建制區議員平台
https://lih.kg/1764928
夜晚番倉
隨時都可以, 不過10後會好小小
10點會熄燈, d人開始訓

去之前要係個倉到講聲 「厠所最後」
等人去埋, 之後放個桶係出面,示意打緊飛機
等人唔好入黎打騷。

打飛機 入面叫 「落like」
我都唔知點解
屋企人有無入錢比你買煙仔?
通常都會跟你公司分番枱
冇乜特別暗號 代號就有 S係和記
其他唔記得左了, 因為我果到冇分

係, 會比人打到仆街, 唔會有尊嚴
例如: 日日要洗厠所 / 叫你即刻去落like
落 落把間尺到, 自己食番 。做晒d下欄野
封糧單, 自己兜飯塊肉呢世都唔駛有得食
行過比人爽一巴都係好平常

紋身唔關事
你意思係入去前 定 入去後先?
都入左去仲盤咩
差幾多, 夠左會過介
細仔會難捱小小, 唔好去沙咀果d就ok

點樣比黑警屈???
Gphone 曾經因為呢樣野投訴懲教,所以請教下你。
有無人比倉友爆菊花
唔駛扮食
懲教會問你食唔食
你話唔食就過白沙 坐,
食就去第二到, 白手 (冇坐過) 刊期一年內
通常都係去壁屋 > 唐福

其實唔食都ok, 聽講白沙果邊都好
空氣清新d
係小左賭煙呢個娛樂囉
我冇, 有操下肌咁
咩叫落like?
有無睇錯,有背景勢力人士都咁慘,咁跟大佬黎做咩
平日有咩做架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞