坐過監,你問我答 (見過梁天琦)

1001 回覆
3993 Like 36 Dislike
巴打好清楚
痴線師兄你地咁辛苦...
攞個新茶嘜 攞條新拖水再攞對新嘅手套凹住個茶嘜加Bb油就係啦
師兄
你話啲懲教大多都藍
咁佢哋對政治犯會唔會特別刻薄
同埋你之後打算做乜 定已經有工返
成日覺得坐過冇人請
入去有冇gay?比人知道會點?
同埋係咪真係會搞啲生得女仔樣嘅男仔?

創意力量同幻想
有肥妹仔仲使唔使like勝
問人借囉同埋本身沖涼房會擺咗啲溝咗水嘅漿水畀人用
冇死到, 死左隻雞
大家有興趣可以睇埋下面個blog(雖然篇野已經係15年)
同樓主講嘅都差唔多不過再詳盡少少
http://news.memehk.com/posts/20150119blogsan15

樓主,希望你會有得到清白嘅一日
咁盜亦有道既,強姦虐兒呢d江湖中人都會憎
壁仔冇 沖涼兩分半鐘 漿水都十個人分
lm
唉..畫家....
屌講真入去真係9成犯都藍仲要加埋懲教又係藍絲多..咁咪手足入親去都好大機會俾人恰?
睇晒成件事係點啦, 你咩都冇做人地好地地唔會隊你, 你無啦啦隊人, 人地打你都好正常
唔好講入面, 出面都打啦
水飯房即係水記 單獨囚禁你係豬肉房 無福利
即係無打波 無得睇書 無得瞓 無收音機 要瞓就等夜晚十點後
認罪3分1
去到監房會即刻再減3分1 (行為良好)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞