坐過監,你問我答 (見過梁天琦)

1001 回覆
3993 Like 36 Dislike
唸下失去生命既義士
杯 = mug
放心啦 一定獨立或分開囚禁 待遇一定比普通人好
7警
其實冇, 純粹講見到佢咁
主要係想推大家寫信, 同了解入面咩情況
最簡單 攞啲消化餅整碎加牛奶/麥精 風乾一晚或者攞去廚房畀人蒸 複雜啲都有 可以整黑森林添
唔好以為比差佬拉=支持5大訴求
大把老黑 無乜讀書 廢中廢老 代坐 愛國撚
舉個例721依家拉個幾個擺明係猜輸左出黎交人頭 唔通又會變黃咩

頂盡係憎差佬 但同黃絲要獨立調查警暴係兩回事 未至於會支持你爭取雙真普選
見過一個on99, 問點寫信
之後比人屌到仆街

成個期數舉扒 我都聽過

正常都唔會舉
你係行行下街俾人屈定係去k房club 裡面枱面有之類擇落你到?
有老黑背景?
有冇外國人
有啲環頭係單人囚室 好似赤柱呀
打飛機無難度 或者係兩人一間房
份量我唔記得啦 係咁整架啦 係幾好食
可以整溶啲m&m 倒啲朱古力醬係蛋糕面
咁點解你會入有煙倉
可以入寫真集架 同埋報紙都會有風月版 唔洗腦補咁慘
講解下
以我所見 有政治犯嘅期數 啲老細都好憎佢 因為會搞到個老細做多咗好多野 一黎又驚佢投訴 但你話會唔會對佢好啲 其實係會對佢所有野都揸正黎做 唔會對佢差亦都唔會對佢好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞