坐過監,你問我答 (見過梁天琦)

1001 回覆
3993 Like 36 Dislike
你地肥妹仔係咪SHARE用
醫院就係醫院囉 有病可以去睇醫生 有床位可以留院 廿四小時有熱水沖涼 睇電視睇到八點 但要同啲老同一齊瞓 又賴尿又賴屎又臭 啲床單白色全撚部都係漬 周圍都係小強 單案係關毒品事嘅一定要入院瞓返兩晚先 普通人可免則免 有病都唔好去醫院
睇期數 有啲期數特別窮 不過呢啲私人野 多數都會收埋
1.有無牧師神父黎探下你們?
2.你講到有賭波賭馬點賭?
係佢地俾你地聽定你哋一人有一部?
其實唔會好過啲 又唔係鬥慘大會
1: 無 ,但有宗教班可以報名 但人數長期Full 報完都起碼等成兩個月 每兩星期上一次班 唱吓歌講吓耶蘇 神父會單獨黎探你
2: 賭波電視同收音機有賽果聽 入面啲老積會講啲犯知咩盤口咩賽果 有啲會一齊賭
每兩個倉外邊會有Speaker 但好細聲 淨係夜晚8-10播
收音機要自己申請 屋企人入錢買 大概舊幾水一部 要等接近一個月兩個月先會有
一個人連人都敢殺 你打佢 佢可能真係殺你 你驚唔驚?
我就覺得毒犯都只係賣野
除非係強迫人吸完上癮再用毒品控制果d
如果only做買賣我會覺得係買既人自己抵死
但強姦虐兒果D係對弱者施暴
如果單案冇揭發仲要唔知維持幾多年
受害人會有幾痛苦
如果比較矮而且內向既男仔入到去容唔容易比人恰
販毒買賣某程度都算係你情我願,強姦(假設唔係metoo嗰啲)就真係單方面施暴
想知女果邊又點
通常上黎分享既都係巴打
有沒絲打
唔係嚇你地 入面識一個 衰暴動加蹤火 拍咗四年以上堅把 有得走好走
矮唔關事 啲廢中廢老都好矮
內向咪小啲出聲 做自己囉 總會搵到朋友
即係最遲下個禮拜一寄出嗎?
咁係咪基本上人人都會買
平時聽開咩多
唔會 但你拋嘅果陣上宗教班同神父熟咗 到拍果陣神父可以幫個寫求情信
唔好打政府工得唔得
唔係架 一個期數得一半人有架咋
以前有啤梨 不過呢家都無咗
以前仲有雲妮鐘情 不過又無埋
無乜野聽啦呢家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞