坐過監,你問我答 (見過梁天琦)

1001 回覆
3993 Like 36 Dislike
做做下唔做 咪交你出黎囉 不嬲都係咁
橫掂都會輸,就梗係認罪攞減免。。。
漿水大把啦... 多到唔要
未坐過點知,問下都咁撚惡,痴撚線。
諗唔明點解會藍,正常你唔係應該好撚憎呢個政府架咩
唔會做d咩特別野, 反而會小心D, 揸正D做
本身又唔係D咩高薪厚職, 冇乜影響
依家冇做野, 但係搵工真係冇難度
我見唔到, 係GAY都唔講啦
冇呢D咁既野
坐過一隻咁多,無乜資格相比但都有少少經驗
同桂之相處仲辛苦過同ON,尤其係坐過左10幾碌,
即係北京奧運入冊個堆,大中華膠到不了。
我入去個陣都成日比人問有無安家費,證明佢地真係個腦得個錢字
如果英文好就同ON一齊玩啦,佢地會勁有善。
臨到最尾係每日留咖哩比我,借貓仔,朝早幫我摺被。
試過遇到畫功好既on,會幫我修飾信紙寄比屋企人
多謝你, 佢入面真係講得幾好
唔係話問下咁惡 但真係唔該用下腦先 比你去旅行唔驚你走咩 自己on9就唔好話人惡...
手足辛苦了涯左咁耐 同埋一獄一世界入面講既野都幾真
點解果度會特別多既
你本身普通人, 冇事既, 唔駛擔心
賣毒品
好多舊野都有, 圖書館咁
講唔晒
Push
係可以高額保釋海外就醫去旅行,同要人事擔保,如果走左佬既話擔保人要坐監,限時內返香港。我先問佢有冇申請過。

手咩足,樓主係本身有犯毒,後尾唔做先比人捉左。唔好扯埋手足度好唔好。
冇, 同埋冇關係
曾蔭權坐緊個陣都去過兩次歐洲啦,唔係點坐咁耐呀班人嬌身慣養。
黑警死全家
上面有講
睇做咩期數 我做木工期數做完一次野沖一次涼
單日沖3 4次都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞