沈陣營第二百九十三期 - 師父已經簽署《香港熊市關係法》

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
蔡英文唔會立難民法係正確嘅,換咗我都唔會做,基於人道幫助,低調處理先啱,立正法,即係開條路比支共諜入嚟,所以國民黨揸住呢點話佢食人血饅頭啲鳩嘢,用嚟打擊佢得把口講,你諗吓唔使多,10萬人湧過去,有難民法,醫療、住房、基本食物幾多錢?全部台灣納稅人埋單,人哋冇欠你,幫你係人情,唔係必然嘅,要人承諾都on撚9嘅,人哋又未做,咁早講定即係懷疑人哋過橋抽板,咁當初就唔好去喇
所以台灣仔屌佢非常正常,你咁講即係懷疑人哋利用你,唔係人哋迫你做㗎喎,咁公開講迫人表態係on9嘅,未發生講呢啲做乜鳩?

侵仔又攪咩
感覺似佢係心雄左想要多啲成果
美國兩院立左人權法後食住個勢搵埋意粉國
之後想要台灣都立埋
就業數據強勁,想撚翻支共
黃Gphone未夠班睇國際事務,做吓遊說算撚數喇,佢請求開難民法其實幫咗支共手,國民黨梗係想立,共諜多條路入台灣,仲有假難民㖭,扮難民支鬼最熟手,所謂海外民運人士,好多就係幫支民搞政治庇護去美國
開始識打國際波姐
都未識抄芥蘭同插水
好喇,肯定傾唔埋欄喇,睇支共消息

淡倉
另一消息,迫到世界銀行要查借錢比支共用喺邊喥

睇真啲呢個係八月架喎
原網未DEL
要留意
我睇死黑警會搞事
BTW, 英國2隻QE級新航母好快可以成軍:
https://youtu.be/MMNU6VUmcmY

應該趕得及"99年成大錯"時候重返香港. 我絕對相信光呢2艘QE級上的F35B都夠打爆中共一個戰區的海空力量
但一想起Johnson同Dover呢2條仆街曾經係佢哋的一分子. 就覺得佢哋係皇家海軍的污點.
https://twitter.com/HawleyMO/status/1202707934263816193?s=09
美國參議院議員Josh Hawley:這裡的好問題-應該#China真的有不受限制的進入美國資本市場的機會?
既然中共唔自由開放自己市場俾外資,咁點解中共企業有資格自由進入美國市場?本來就對外資唔公平的不對等行為。

我係贊成如果中共唔完全打開市場俾外資自由進出,咁美國同樣亦唔應該開自己個市場俾中資進入,呢個係相互對等的對待。
\|/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞