沈陣營第二百九十三期 - 師父已經簽署《香港熊市關係法》

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
何妖又做番博士,不過係支鬼大學博士 同孔子和平獎一個撚樣

\|/

一開電視又見到肥佬
講就易
容光煥發, 信心滿滿
師父冬天唔著間條西裝既
戰衣扔左喇!?
呢排搵夠,好食好住
肥咗着唔落
咁師父up咗乜撚嘢?
都似講吹 !啊!
老老實實, 其實唔難
假熱門, 你肯做下功課自然睇得出

睇得耐就會發覺世界上最誠實其實就係馬
加淡倉你輸到PK係應該既,唔關我事
驚緊
任何生物都比人類誠實. 有心機賭馬其實好好玩.
264啦
香港賭馬係好好賭, 盲毛多, 又賭得大
仲要大額有一成回贈
我以前流到用個SPSS拉下correlation, 拉下regression都叫搵到餐晏仔
呢幾年係特別好賭, 特別有莫雷拉潘頓, D馬係不合理地熱, 俾心機做下功課, 回報率好過賭牛熊
《經濟通通訊社6日專訊》人民銀行公布,增量續作中期借貸便利(MLF)操作3000億元(人民幣.下同),較今日到期的1875億元MLF多1125億元,惟中標利率持平,為3﹒25%。
另外,人行不開展逆回購操作,為連續13日暫停逆回購。
公開市場今日沒有逆回購到期,全口徑計,即今日淨投放1125億元。(ac)
諾貝爾啦, 師父唔撚希罕D咩博士
最緊要諾貝爾有獎金呀嘛, 師父要上樓
沈門師兄弟真係要俾心機搵錢, 到師父退休嗰日買返層樓俾佢老人家安享晚年
支共呢兩年改變咗印銀紙方式,由即接增加貨幣嘅量,改為以支共政府發債,由支央行買入再印銀紙,分別係前者憑空印錢後者係先洗未來錢,但要還,抵押就係支共政權收入,以避免無錨印錢導致匯率崩潰,所以往後唔掂會再大力揸乾支民,否則債務違約,一樣會匯率崩潰,冇人會想要換唔到有價值嘅物資嘅廢紙

呢招係學美帝,不過冇美帝嘅創新能力,遲早都係爆煲,支共一定死,係點死法,時間幾耐同付出幾多代價問題
又夾住上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞