沈陣營第二百九十三期 - 師父已經簽署《香港熊市關係法》

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
澳門成班澳豬 有錢就得 咩都唔理
handcarry only 我先會狗衝
有葡萄牙護照嘅澳豬
屌~好撚葡萄呀
Hand carry 唔洗等行李唔同
不過去得旅行,十個香港人,有九個都有行李要攞架啦

唔好話制裁
支共稍為打一打貪或者經濟差佢都會死
班撚屌冇priority就死去後面坐低等啦 次撚次都阻鳩住我拎
佢先唔癲,以為有🍇牙護照就乜都得
仲睇香港的電視?
VIU仲勉強可以一睇, CCTVB已經步緊亞視後塵
自2012年HKTV不獲牌照後, 我再冇著過屋企部電視.
[守約強國]中國足協宣布國內球員合約全部作廢,需要重簽新合約
https://lih.kg/1773529

同侵侵簽完之後再玩呢招就爽
咁都得!因乜事要夠做?
咁都得!因乜事要夠做?
就係班本土球員拎高人工踢屎波。
我地識玩既,國際賽買中國對家等收錢一樣。
不論對印度 / 星加皮。屎波國家隊都係會輸。

蘋果又玩踢爆
黃之鋒請求台灣總統候選人承諾選後不遣返滯台義士,結果被人屌到化
https://lih.kg/1773624

咁老實講
雖然唔知係咪支共網軍黎
但人地唔係老奉幫香港嘅
冇理由要求直接干預第二個國家內政要人作出承諾
法國民眾不滿政府修改退休金制度,觸發大規模的全國大罷工。法國官方統計全國有45萬人遊行,而首都巴黎有約25萬人遊行,要求總統馬克龍下台。

香港高登討論區昨日清晨(6日)在社交網站發帖稱,四名高登記者採訪法國大罷工期間受傷,兩名記者被警方投擲「突圍彈」炸傷手腳,其中一人到醫院求醫,要從小腿取出「突圍彈」碎片。

唔怪得知法國會撐支共
班狗喺鎮壓方面一擔擔
突圍彈本身威力好勁, 可以打到人截肢或者失明
成個歐洲得法國立左法可以拎黎比班狗示威用
發神經,點會開正難民法,支鬼走嚟冒充點分?咪引共諜入台? 一定係個別處理,另外不幸發生人道危機,成百萬人湧去台灣,點頂呀?

去搞呢啲完全係冇腦,對成個形勢根本唔知唔識,當年越南難民後嚟改名越南船民,十幾萬都搞到香港暈陀陀,最後聯合國冇找條數,完全係香港納稅人找數,台灣點頂?

干預人哋國家立法最唔好,搞示威唔係大撚哂
同香港班狗一樣,對付示威者同恐怖分子用同一類武器。
香港就用震撼彈、閃光彈;法國就用突圍彈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞