沈陣營第二百九十三期 - 師父已經簽署《香港熊市關係法》

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
又用假新聞舞高弄低,不如永續貿易戰算 以後唔好靠ta,日日出news俾大戶玩曬佢算
「談判進展順利」
「接近達成協議」
「除咗幾項技術性協議,大多數協議相方同意」

根本係點冇人知
deal到你就落筆簽紙打曬全部淡倉啦,fake news造市做得太爽怕個市跌 特老母俾人彈劾都係應該既
【突襲】 #公開831CCTV
剛剛襯保皇黨唔夠人,我喺鐵路事宜小組提出兩項動議並成功通過!
1. 要求港鐵公開「831事件」所有CCTV影片
2. 港鐵定期公佈站內與催淚氣體有關的污染物濃度

from 譚文豪fb
呢條粉腸真係美國罪人黎一個trade war成手好牌都唔識打,拖到宜家俾老共玩翻轉頭。用貿易戰憧憬推高股市,再用減息qe放水,救經濟啲子彈俾佢打曬。下次經濟衰退大家睇路
新聞又吹緊通電話,deal到只能夠係一個原因,是但一邊跪,傾咗十幾鑊,乜柒都傾哂,邊喥deal唔到點會唔知,雙方做吓樣穩住股匯金市
但好似冇約束力
做到野
通過冇用,狗鐵唔撚理,反正大波驊都軟禁埋,律政署只係支共東廠,嘥鳩氣,叫做好過冇
大波驊比支共夾咗去支境「療傷」,律政司都控制唔到自己人身自由,醫幾耐冇人知,仲信香港有法律只係自我打飛機,律政署角色就係支共東廠,作用係打擊反對者,三權合作已經實現咗
我每日都收到電話
https://lihkg.com/thread/1771725/page/1
葡萄牙總統:正呀!等你條水魚好耐
因為aa有我太空咭副號碼,要等廢咗號碼先冇電話
葡萄牙總統參見甴近平興奮到流口水!
https://lih.kg/1771725
2. 相信一個已毫無公信力機構發出既數據
公佈有害氣體無害你吹得我脹咩, 又成立調查委員會沒完沒了咩
證明香港人做對了
唔知點解覺得15號關稅會delay
侵放左啲口風
同似佢嘅做法
虛張聲勢
條gif好撚有潛力
支共講撚o左咁耐反制美帝,原來流o既,個勢或會向美帝跪,頂唔緊?

支共突然唔加徵美帝關稅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞