沈陣營第二百九十三期 - 師父已經簽署《香港熊市關係法》

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
支共吞埋京東

肥佬真係毒撚過蛇,出面已打到咁,仲可以j話市況回穩,想香港死都唔係咁呀嘛
下2個地方:美帝同香港股市呢2條cap水大動脈
支共講嘅「武力攻台」只係吹,由蛤蟆江年代台海危機,台灣唔柒理佢照樣大選,而家都唔知幾多屆,由此可見佢冇攻台嘅能力

有人掘張舊圖,計吓數仲有廿幾日,又睇吓呢幾日點攻台法?

香港航空繼續亞視永恆
cfu打少一日j都會死架 尤其腳鷹仆直仲唔意氣風發
又係越跌越縮
屌佢老母俾白巴講一講聽師傅把聲,叫人禮拜四撤退又奇幻袋底call,正宗開嘜撚我都中
英海軍測量船企業號通過台灣海峽

#兩岸國際 英國海軍測量船企業號經過金門外海,通過台灣海峽。 (12/7/17:13)
航母QE, PoW, F35B.
香港人等緊大英帝國返來(雖然美帝第7艦隊會更好, 但台海開戰果陣, 第7艦隊應該忙於協防台灣抽唔到身. 香港呢邊有歷史背景同聯合聲明=有大義, 應該會交俾英軍分工合作)
美國11月就業數據意外強勁,對此《CNBC》主持人克萊默(Jim Cramer)表示,無論外界對川普的觀點為何,都無法否認美國出現了這世代最棒的勞動市場,在這種情況下,川普甚至可以直接退出與中國的談判桌。

《CNBC》報導,美國11月非農就業人口大增26.6萬人,遠優於預期,且失業率降至3.5%,創50年來新低,優於經濟學家上月預計的維持在3.6%。克萊默表示:「你無法否認,這是我們一生中最佳的數字。」

克萊默表示,強勁的美國就業市場,能使美國在貿易戰中勝出,他說:「憑著這些數據,川普總統可以直接離開談判桌...到頭來,中國人還是得在美國投入工作機會。」
港共搵班狗查五金店話發現危險品
都on99
五金係賣呢啲架啦
又想冇野搵野黎搞
唔托邊有得沽,呃啲小市民買票呢?
由佢托到飽, 托要間接燒美元
冇人落踏, 最後托市的自己食番哂.
今天新聞報道克警會透過大昌行子公司,購入四架裝甲車……
有個節目羅家聰話幾間銀行買左港航啲債券,所以唔比得佢爆
https://www.youtube.com/watch?v=cRd90H40TJA#t=12m
扭曲成咁 廢話留返同上邊啲腦殘人講la
咩q叫人權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞