沈陣營第二百九十三期 - 師父已經簽署《香港熊市關係法》

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
似係大波驊係英國篤灰失敗
比人捉左去北京照肺 再罰下佢 搞撚埋佢公司
網上流傳話佢想劈炮唔撈,兼唔返香港,支共領事館挾佢返香港再上北京,用專機,之後落返香港,估計唔比佢散水,而家呢單嘢搞鳩安樂公司,肯定之前有哂材料,只係唔用,可能真係警告佢

屌你老味唔知邊啲on9連呢啲股票都買?
大波驊
睇下隔離紅三代"王立強"咪做佐一個如何叛變投敵的完美示範.
雖然聽過"年代向錢看"分析, 亦有機會係"真被捕, 假投誠". 目的係為佐減慢中共諜報部警覺情報系統出現漏洞.
實際上係點? 冇人會知. 只有等幾十年有機密文件解密, 先會真相大白...到時荷里活又攞來拍改篇戲.
貪心惹的禍
又會突然間俾人查,仲要呢個時間
仲要呢幾個月內港共戲都唔做話俾大家知唔會查自己人
應該係中共特登做到咁出臉,警告香港班有錢佬同政府高層
李生︰跑了
支共︰敵將 IS DR. LI
甚至學王立強咁變節投敵, 再引美帝入港保護番自己都唔係乜嘢好出奇的事
可惜大波瞱太蠢, 變節又唔去到盡, 高估佐自己, 低估佐中共.
對住中共, 一係就唔好做, 一做就要去到盡, 冇得做一半唔做一半
香港班大袋除左一大部份係大陸資產走唔到外,一定有好多令到佢地坐監嘅黑材料,煙仔何咁有幾百億身家洗撚怕共產黨,唔明點解仲要奶鞋底,田大少嗰啲應該冇乜大陸生意同黑材料,反而自由自在
https://www.youtube.com/watch?v=6LZQhs8cyTU
要小心
唔係會成家收皮
冇架啦, 做得中共炸兩. 就要有犠牲手上所有野包括你至親的覺悟啦
郭文貴, 王立強都係咁. 佢哋企得出來, 預佐拋開一切

只能其待他朝有一日, 佢哋的家族, 終會因呢個政權所作所為十倍報應落番喺佢哋身上. Global Magnitsky Act就係呢班獨裁者同佢哋家屬將來的報應.

我哋要再次向Magnitsky呢位俄國烈士致敬.
呢啲香港人就係冇歷史記憶 政治觸覺

另一懵就係呀陳小春

你老味風頭火勢送個囝去台灣?

你估真係成世有得你食兩家茶禮做偉小寶呀?
係咪吹緊風要整個真既獨立調查委員會???
大師兄
而家嗰個唔係咩?

我以為求其尻改個名點尻毅進囝咋
元秋又出聲, 新既醫管局主席又出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞