[ 26 ] 考緊26?你問我答!(3)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
天光道?
衰咩?邊個位?
上去果下 我最尾果堂先用考果部車
睇下新觀駕排到幾時。

另外可以考慮快期,通常1個月內有,搵自咖遊,質素都唔錯。
睇睇先 想考番天光道 有無巴打知kc如何
想問下自動波會唔會早考過棍?
報個陣on9揀左沙田考強制 之後跟a1學路試
聽講a1 d期好慢 我又諗緊想轉自動波
下個禮拜一就考 斜8都仲係一時時
呢排差唔多隔日就係富運練
好撚驚呀屌
自動同棍係一樣排法,A1係跟街隊,要快就新觀,不過唔知新觀有無齋報路試
KC都好,唔知佢做唔做快期
但係我已經比哂錢
有時間抽一個中午1230至1400之間,去實地望下。

另外唔好忽視路試。
咁A1覆左期比你未?
我未考強制 依家諗緊轉唔轉自動好
但考慮因素係會唔會要重排/排得比棍更耐
因為我本身報強制 10月報 沙駕已經要我6月頭先考到 已經覺得好慢 驚a1要我2021 年中/年尾先考路試
頭先打去a1問 佢話有人今日pass強制 都要8月先考到咁我預自己pass到都要2021 2月先考路試 我有無得棄a1轉新觀駕
話時話,而家仲有無得淨報強制?

個個都賣一條龍,又話淨報強制要親身去試場報,大家諗條快線出來,否則等到恰眼訓,車都唔識撻。
頭去上門市問 話要轉自動波就要重新排 排到9月
有人報過係4-5月
岩岩報左新觀駕
筆試都排到2月
以前問過唔做
沙駕9月轉元駕 會快幾多?
今日上第一堂觀塘老強,出去玩車嗰陣課室會鎖門,可以keep野,學廢牌自動羊嘅我玩左一堂,已經可以正常開停車,打吓8字雪糕筒都冇乜問題
打到平8嘅話,嚟緊強制應該過到關
棍問下,棍既話又係咪打到平8就過到
考棍定自 唔係根據你之後多數揸咩車去決定?
跟考期決定咁搞笑
唔好咁老定
我3堂都穩穩定定 無咩問題 係玩急停甩尾差D仆街
但考前一晚去練 又落右腳又死火
好彩考試安全渡過

考試當日練習 有人都好穩定搞掂 但佢無啦啦落右腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞