[ 26 ] 考緊26?你問我答!(3)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
有乜心得??
Mock test嗰段時間有其他緊要野做 你嗰陣有冇mock到
依家排個mock期仲後過我考期 都唔知點算好
無,我要最平個plan加4個鍾炸。最緊要去樂富練好斜路8字,熟左揾機會去敬德街練下啦。多數人係斜路8字落腳所以肥架
無,都係想有個預算者
啱先追返post,原來強制依家要排半年
頭先上駕院個網, 點解得強制+路試課程
唔見淨係強制嘅...
是咪要打電話問
淨強要親身本人去報
常樂街同樂富比有咩分別 我八字都好差
行街我都ok 因為46都唔係pass咗好耐
樂富窄同斜過敬德街,樂富打6個唔落腳就表示技術好夠合格。而且上面都係掘頭路,車少,可以放心練。
比多個tips你,敬德街盡量用盡下面近路牌位置(下邊界),果度又平又闊,盡量唔好太接近上邊界(愉寧苑),因為好窄好易唔小心上博。
多d去樂富練8字。樂富窄同斜過敬德街,樂富打6個唔落腳就表示技術好夠合格。而且上面都係掘頭路,車少,可以放心練。
比多個tips你,敬德街盡量用盡下面近路牌位置(下邊界),果度又平又闊,盡量唔好太接近上邊界(愉寧苑),因為好窄好易唔小心上博。
感謝你
但係有車出入嗰下要讓先驚失平衡 有冇tips
我都想問
我見慈雲山法藏寺夠斜了吧?
可以練?
視線運用,望遠,望彎心。
練多d常樂街就唔怕車
考試狗衝上斜前先睇清楚交通情況,人地屋苑無車出,石鼓街無車入先起步上去
唔清楚,我只練過常樂街同樂富,真心推薦樂富
不過我想問一下強制個三堂外冇得練咖喇?
冇人覆我
係唔撚睇啊
強制?應該有得補鍾的
係丫,自問覺得自己唔叻
應該要練多啲
要自己買堂練
thank you
大概一堂多少元?
你有冇係駕院報埋路試? 有既可以用住路試既堂先,唔係就要另外買。
我冇報佢路試
我只報強制
same here,駕院個app真係好得意,剩報強制無報路試當無課程,無得app買補鐘,我依家要親身去大堂買,屌我入一入沙駕要成個鐘
如果你平日日間得閒,直情在日間時間試路實戰,睇下個試場情況,跟住去馬,當做模擬考試
我返星期一至五9-6
所以咪冇得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞