[古惑仔] 嚴選最愛既角色

577 回覆
10 Like 3 Dislike
耀陽個仔死左未?

未,不過比立花斬左隻耳仔
個角色冇撚用既,除左比阿太子仔冇之外 完全冇作為
從來冇睇過漫畫,只睇過電影,其實一直好想知宜家D主角點,有冇巴打可以簡單講下
從來冇睇過漫畫,只睇過電影,其實一直好想知宜家D主角點,有冇巴打可以簡單講下

粉南
做過龍頭不過一陣就跌左落黎仲差d搞到洪興收皮而家係深水步話事人上左神位係後巷無敵

山雞 包皮
一早同粉南反左面死左
大天二
陪粉南一齊掃場死左

粉南
做過龍頭不過一陣就跌左落黎仲差d搞到洪興收皮而家係深水步話事人上左神位係後巷無敵

山雞 包皮
一早同粉南反左面死左
大天二
陪粉南一齊掃場死左

山雞都成1275先死

粉南

山雞 包皮
一早同粉南反左面死左
大天二
陪粉南一齊掃場死左

電影漫畫得個名一樣
d人性格都完全唔同
電影個浩南正氣好多
金先生斬死世飛啲兄弟嗰幾期真係痴線,求其一把普通老牛可以一刀斬開成個人,個肥仔畀佢左一刀右一刀咁切片
當年地中海已經出名大力,用手指力屈得斷木板,斬灰狗都要由上以下咁雙手劈落嚟
金先生大力到可以單手左右左右咁切片,仲要無受過傷,打完汗都無滴,應該可以單手打贏地中海

描寫左世飛咁耐
一個唔該就踼死佢
唔明有咩意義

粉南

山雞 包皮
一早同粉南反左面死左
大天二
陪粉南一齊掃場死左

電影漫畫得個名一樣
d人性格都完全唔同
電影個浩南正氣好多

正氣得滯囉 根本唔想行古惑咁款

粉南

山雞 包皮
一早同粉南反左面死左
大天二
陪粉南一齊掃場死左

電影漫畫得個名一樣
d人性格都完全唔同
電影個浩南正氣好多

正氣得滯囉 根本唔想行古惑咁款

咁多集係得你啤咩呀出黎隻抽呀呢段係似古惑仔
漫畫南神出名陰濕 小氣 奸狗
漫畫南神出名陰濕 小氣 奸狗

加超級虛偽
金先生斬死世飛啲兄弟嗰幾期真係痴線,求其一把普通老牛可以一刀斬開成個人,個肥仔畀佢左一刀右一刀咁切片
當年地中海已經出名大力,用手指力屈得斷木板,斬灰狗都要由上以下咁雙手劈落嚟
金先生大力到可以單手左右左右咁切片,仲要無受過傷,打完汗都無滴,應該可以單手打贏地中海

座王太真名上連登無人信
知你成日輸俾粉南唔撚服氣嫁啦
你都唔洗上網笑鳩開會金既
話晒都係你半個上司

打完洪興我就吹閪過台灣切丁瑤對波落嚟
我練咗氣之後唔算輸過畀佢丫

描寫左世飛咁耐
一個唔該就踼死佢
唔明有咩意義

牛佬:xxx呢個角色已經寫無可寫而且大把人物出場唔使就住逐個上路陸續有嚟

描寫左世飛咁耐
一個唔該就踼死佢
唔明有咩意義

牛佬:xxx呢個角色已經寫無可寫而且大把人物出場唔使就住逐個上路陸續有嚟

牛佬都on99,世飛用左起碼5年去寫,算新一代第一男主角,勉勉強強都擠到D江湖味、做到個尖沙咀話事人、但點知俾牛佬寫到江湖智慧係零。

比個人妖金先生捉左去台灣好食好住,跟住班傻kai黃紙兄弟有勇無謀去救佢、世飛又on99跟埋走,結果成班冚家鏟,趙縈又死埋。牛佬唔係以為咁樣係衝突高潮位,可以洪興,三聯,東英,毒蛇一下炒大鑊。

以前生死可相從早就應該炒起曬成個東英、毒蛇,接住鋪其他字頭點樣係紛亂江湖爭奪地盤,點知死左大東、山雞就完事直落江湖新世代,家陣D新一代唔係殘廢就死。咁寫黎托咩,又係不老南神,戰神大飛打打打。

對立角色毒蛇七子重老撚土用顏色區分,東英五虎重組又重組,毫無以前耀揚智慧,擒龍屌馬,金毛癲狂、冷面橫眉、烏鴉心狠手辣嘅魅力。而家仲會睇古惑仔個D讀者都係因為以前故事種下情義結,無咩新一輩後生仔會睇,甚至連黑社會都式微。

描寫左世飛咁耐
一個唔該就踼死佢
唔明有咩意義

牛佬都on99,世飛用左起碼5年去寫,算新一代第一男主角,勉勉強強都擠到D江湖味、做到個尖沙咀話事人、但點知俾牛佬寫到江湖智慧係零。

比個人妖金先生捉左去台灣好食好住,跟住班傻kai黃紙兄弟有勇無謀去救佢、世飛又on99跟埋走,結果成班冚家鏟,趙縈又死埋。牛佬唔係以為咁樣係衝突高潮位,可以洪興,三聯,東英,毒蛇一下炒大鑊。

以前生死可相從早就應該炒起曬成個東英、毒蛇,接住鋪其他字頭點樣係紛亂江湖爭奪地盤,點知死左大東、山雞就完事直落江湖新世代,家陣D新一代唔係殘廢就死。咁寫黎托咩,又係不老南神,戰神大飛打打打。

對立角色毒蛇七子重老撚土用顏色區分,東英五虎重組又重組,毫無以前耀揚智慧,擒龍屌馬,金毛癲狂、冷面橫眉、烏鴉心狠手辣嘅魅力。而家仲會睇古惑仔個D讀者都係因為以前故事種下情義結,無咩新一輩後生仔會睇,甚至連黑社會都式微。

我仲記得頭500勁精彩,短短篇幅已經煲起陳浩南、大飛、太子、立花、大頭仔、大天二、橫眉、山雞、蔣生、五虎、天收,都未計花仔榮、哈里阿郎呢啲短線但令人印象深刻既角色

500期之後一野清走舊五虎,再黎個排名戰K1,雖然拖戲味重,但係都仲有大梵佐維地中海呢啲正野

一到左新江湖到而家六百幾期,講真故事鋪排極差,角色出得多死得快,無個印象深刻,黎黎去去都炒番啲上一輩神人,咩四大拳王開頭好似好勁,點知話咁快變晒配角,五虎已經換人再換人,李成克變左二打六,梁小東初出場好似好有智慧,而家可有可無咁,跟住梁家仁好似突然間由𡃁仔變左大人咁,完全感受唔到佢既成長,甘尚武伊文華果啲唔好講啦,變晒二打六咁,就連同大梵同grade果個察拉我都feel唔到佢勁

係得一個金先生係叫ok

南神的逆境智慧
佐維
佐維

大梵
不作完人 便為禽獸
ME

車仔好打又有義氣,可惜俾牛佬寫死左
佢畫咁耐睇咁耐,由本身真係講古惑最後變左武俠書
一個好打都算,屌你老味個個都越黎越勁
但新人物就個個碌撚咁
而家跟本唔係古惑仔黎,改名叫古惑武俠傳算啦
而家跟本唔係古惑仔黎,改名叫古惑武俠傳算啦

牛佬已經迷失咗,唔明白咩嘢先係"江湖味"
佢而家寫嗰啲所謂江湖味真係得啖笑
故事單一,成日"大戰"然係單挑,神人屈機
上次好似煙化台都係有名嘅出嚟單挑,屌咁使撚叫咁多人咩
最後成棚人圍住條金先生又畀佢輕鬆走甩,但明明之前連李成克都唔可以叫打贏,武值亂晒籠
以前幾好打都好,畀咁多人圍點都有損傷,而家金先生秒殺世飛兄弟 成本書已經由現實系跳咗去超能系
芹澤多摩雄

描寫左世飛咁耐
一個唔該就踼死佢
唔明有咩意義

我仲記得頭500勁精彩,短短篇幅已經煲起陳浩南、大飛、太子、立花、大頭仔、大天二、橫眉、山雞、蔣生、五虎、天收,都未計花仔榮、哈里阿郎呢啲短線但令人印象深刻既角色

500期之後一野清走舊五虎,再黎個排名戰K1,雖然拖戲味重,但係都仲有大梵佐維地中海呢啲正野

一到左新江湖到而家六百幾期,講真故事鋪排極差,角色出得多死得快,無個印象深刻,黎黎去去都炒番啲上一輩神人,咩四大拳王開頭好似好勁,點知話咁快變晒配角,五虎已經換人再換人,李成克變左二打六,梁小東初出場好似好有智慧,而家可有可無咁,跟住梁家仁好似突然間由𡃁仔變左大人咁,完全感受唔到佢既成長,甘尚武伊文華果啲唔好講啦,變晒二打六咁,就連同大梵同grade果個察拉我都feel唔到佢勁

係得一個金先生係叫ok

其實金先生都唔ok
唔講打,上次開完十幾次會之後輸"運"真係笑撚死
火武化左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞