[古惑仔] 嚴選最愛既角色

577 回覆
10 Like 3 Dislike
5貓得返3隻3腳貓
將軍漢堡,關偉忠,斷手苦
我都唔撚明小東咁撚大諗頭咁就想搞死洪興
擒龍虎金毛虎最有台型

擒龍除左屌馬之外冇乜戰績

次次出埸都渣住罐奶粉

殺九妹囉,同立花打,佢可以佔上風既
唔撚係喎斷手苦已經唔係五虎
唔撚係喎斷手苦已經唔係五虎

佢入返毒蛇幫做長牙嘛,以台灣人自居,講國語,但早期同無常打咪一樣講返廣東話
于八一學識講廣東話,打交下下屌人老母,隻座山貓又係咁柒頭飛條女都一樣係咁
但于八有當年擒龍虎既影子
話事話隻豹子建死左去邊?幾時認老豆?

認左就結局嫁啦

有無人答到呢條問題
座山貓係咪眾多六星入面死得最柒果個

打又輸,又冇智力,比人講幾句扯哂火

認左就結局嫁啦

嘩,南哥打我呀
古惑仔一早應該要完啦, 牛佬而家回晒塘仲開咩編劇班教人on99
最撚on9係武力值呢個設計, 限死自己創作, 新人永遠唔會勁過舊人, 咁二代梗係捧唔撚起啦

有無人答到呢條問題

古惑仔一早應該要完啦, 牛佬而家回晒塘仲開咩編劇班教人on99
最撚on9係武力值呢個設計, 限死自己創作, 新人永遠唔會勁過舊人, 咁二代梗係捧唔撚起啦

最on9係不停推南神做最好揪果個
以前佢幾主角光環都唔會夠班神人揪 呢架

最on9係不停推南神做最好揪果個
以前佢幾主角光環都唔會夠班神人揪 呢架

始終唔夠大煩,地中海打
八壯士之後真係搞到柒哂

摺左佢學美漫玩平行時空好過啦

鐵面虎柒D

鐵面虎柒D

鐵面虎冇六星
殺人機器
男:大飛 立花正仁
女:亞夜 全書最正女角
明月照尖東

阿夜
睇到福田個part冇追了,牛佬畫到個個冚家剷
車寶山真係好撚型,但死得好撚慘
仲有大梵屌老母個part真係經典

阿夜

阿夜正喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞