[古惑仔] 嚴選最愛既角色

577 回覆
10 Like 3 Dislike

跟住又得閒寫下有個勁人出黎話咩就算當年太子係到都未夠佢打
都唔明做乜,你寫死左佢就唔好成日拎佢個名出黎同而家啲人比啦

之後為左谷書 又唔知邊到整個神人出黎

神人只得佐維 地中海 大梵 車仔先襯得起

根本就係,
之前佐維比人踢出暗黑之門嗰陣又話咩就算全盛都未必係新嗰兩個對手
點知,嗰個所謂no.1輸比太子

邊個?
宮本一同源次朗?

有次兩邊打,洪興嗰邊要走佬,太子守尾門
宮本一單挑太子,輸撚左
之後兩兄弟臨走打地中海都明顯唔係個皮啦
地中海打太子都要靠贏點數
跟住而家就下下話咩太子都未必夠人打
仲要唔係啲咩勁人都咁寫

啲所謂神人時高時低

地中海點會唔夠太子打
地中海係我睇咁耐古惑仔入第二勁
第一大梵

唔係話地中海唔夠太子,而係地中海要贏太子都唔係咁易
但佢而家下下寫個啲人勁少少就話就算當年太子都未必夠佢打

根本就係,
之前佐維比人踢出暗黑之門嗰陣又話咩就算全盛都未必係新嗰兩個對手

邊個?
宮本一同源次朗?

宮本一單挑太子,輸撚左
仲要唔係啲咩勁人都咁寫

啲所謂神人時高時低

地中海點會唔夠太子打
第一大梵

初代神人有原青男,立花,大頭仔

根本就係,

邊個?
宮本一同源次朗?

宮本一單挑太子,輸撚左
仲要唔係啲咩勁人都咁寫

啲所謂神人時高時低

地中海點會唔夠太子打
第一大梵

初代神人有原青男,立花,大頭仔

之後天收,狂人
幾廿歲成日口講回塘
隔離字幕就寫如復當年勇
你講晒啦

烏鴉過氣拳王
嚫坤
太乙都幾正,日日寸柒山鷄,但山鷄都忍佢
未出神人之前
一線應該得天收,太子,立花,原青男,神仙何,擒龍,水靈,車仔?
一到k1就崩壞

呢個輸左比大飛之後就收晒皮
未出神人之前
一線應該得天收,太子,立花,原青男,神仙何,擒龍,水靈,車仔?
一到k1就崩壞

K1跟本已經離哂題,古惑仔搞搞下去打拳真係痴痴地線
未出神人之前
一到k1就崩壞

FBI叫全世界既黑社會打擂臺,勝利者波斯灣既石油你既
未出神人之前
一到k1就崩壞

初期嘅原青男同天收係超人類咁勁
其餘角色都仲算正常
到K1, 太乙嘅700磅神拳已經有啲誇,但佐維嗰種勁都叫有得解釋 (嚴格嚟講係個腦short short地), 大梵就純粹係泰拳嘅頂點
地中海就真係開始走火入魔,手指屈斷木板,後尾仲識避子彈
最新指標當然係金先生,老牛切片
未出神人之前
一到k1就崩壞

FBI叫全世界既黑社會打擂臺,勝利者波斯灣既石油你既

問題係根本唔make sense
未做龍頭前既賓少

有事搵佢實幫拖,做左龍頭之後比課金牛攪到做小氣撚咁
未做龍頭前既賓少

真係
明明以前寫到賓少又好打又有義氣又算有啲腦
做左龍頭之後成個格變撚晒,又驚人同佢爭龍頭又小氣
未出神人之前
一到k1就崩壞

其餘角色都仲算正常
到K1, 太乙嘅700磅神拳已經有啲誇,但佐維嗰種勁都叫有得解釋 (嚴格嚟講係個腦short short地), 大梵就純粹係泰拳嘅頂點

K1之後真係太
太子突然進步神速都係搞笑
K1個陣明明話佢雖然係香港最勁,但同世界其他高手都仲有距離
K1之後竟然進步到可以同連大梵都覺得難搞嘅地中海對打而唔係差太遠
洛軍
未出神人之前
一到k1就崩壞

其餘角色都仲算正常

K1之後真係太
太子突然進步神速都係搞笑
K1個陣明明話佢雖然係香港最勁,但同世界其他高手都仲有距離
K1之後竟然進步到可以同連大梵都覺得難搞嘅地中海對打而唔係差太遠

神打無上,食自己個女
未做龍頭前既賓少

真係

無計 賓少以前個角色定位係智勇雙全 同南神撞左定位
由國際大撈家 武力可比太子寫到小氣港女 武力跌到當時南神水平
未做龍頭前既賓少

真係

無計 賓少以前個角色定位係智勇雙全 同南神撞左定位
由國際大撈家 武力可比太子寫到小氣港女 武力跌到當時南神水平

八壯士一役後賓少返香港做龍頭收拾殘局
陳耀寸佢國際大鱷唔理社團事俾賓少反屌
型到喊
最鍾意都係太子 ,人物性格刻畫得好好,好撚柒鳩有義氣
有冇人睇過話原本寫劇本果個嘅故仔?車寶山冇咁快死,好似話個劇本走左先越黎越垃圾,人設牛佬完全承接唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞