[古惑仔] 嚴選最愛既角色

577 回覆
10 Like 3 Dislike
有冇人睇過話原本寫劇本果個嘅故仔?車寶山冇咁快死,好似話個劇本走左先越黎越垃圾,人設牛佬完全承接唔到

牛佬本身就垃圾
天收好似又出返黎
btw佢好似有南鯨老
天收好似又出返黎
btw佢好似有南鯨老

天收好耐無聽過
而家想重追返 但初期d畫質睇死人
天收好似又出返黎
btw佢好似有南鯨老

天收好耐無聽過

成套野係咪得蔣天生南鯨會老
其他全部唔撚老既屌
天收牛姑立花呢堆全部早過粉南出黎行
天收好似又出返黎
btw佢好似有南鯨老

天收好耐無聽過

其他全部唔撚老既屌

天收好似打排名嗰陣已經回塘啦喎,而家重可以出嚟行?

認真, 睇睇下就慣

認真, 睇睇下就慣

唔係咁易既
葉師傅
有冇人睇過話原本寫劇本果個嘅故仔?車寶山冇咁快死,好似話個劇本走左先越黎越垃圾,人設牛佬完全承接唔到

If果個版先叫故 點似呢架全部神人都企撚晒係洪興咁濟
天收好似又出返黎
btw佢好似有南鯨老

天收好耐無聽過

其他全部唔撚老既屌

天收好似打排名嗰陣已經回塘啦喎,而家重可以出嚟行?

古惑仔愈老愈好打 南神都六張幾七張 依然可以做神人
天收百年功力應該可比拳聖

認真, 睇睇下就慣

唔係咁易既
葉師傅

同原青男say hi
天收好似又出返黎
btw佢好似有南鯨老

天收好耐無聽過

其他全部唔撚老既屌

牛姑同南神係藍田由細玩到大

曾經香討見過有個if係
太子三叛蔣天生 之後俾粉南親手收皮

曾經香討見過有個if係

其實而家太神化,以前好睇係因為夠真實

我面睇神化我不如去睇火武耀揚
車仔幾好呀,有威比天養威甘心做第二,分部打盟軍 第一個行出黎打,ET做既野,佢1個頂哂,為分部坐終身
車仔幾好呀,有威比天養威甘心做第二,分部打盟軍 第一個行出黎打,ET做既野,佢1個頂哂,為分部坐終身

車仔完人呀嘛

曾經香討見過有個if係

火武果啲超級系就係貪佢夠誇 開始已經係

而加牛佬搞到本野兩邊不是人咁撚樣

曾經香討見過有個if係

係 車仔係最終大佬 佐維係毒蛇 毒蛇三聯聯盟
南神陰鳩太子 車仔無變禽獸 就咁睇都吸引啦
牛撚唔用 用埋自己d鳩設定

曾經香討見過有個if係

係 車仔係最終大佬 佐維係毒蛇 毒蛇三聯聯盟
南神陰鳩太子 車仔無變禽獸 就咁睇都吸引啦
牛撚唔用 用埋自己d鳩設定

好似話太子三叛洪興
俾南神收皮後變成好似呂布咁不敗戰神+三姓家奴的爭議性傳奇人物
天收好似又出返黎
btw佢好似有南鯨老

天收好耐無聽過

其他全部唔撚老既屌

初頭睇南神同牛姑都唔fd
天收好似又出返黎
btw佢好似有南鯨老

天收好耐無聽過

其他全部唔撚老既屌

但都係因為牛姑,南神同細細粒至一齊
天收好似又出返黎
btw佢好似有南鯨老

天收好耐無聽過

其他全部唔撚老既屌

但都係因為牛姑,南神同細細粒至一齊

我記得牛佬講過話牛姑係真有其人,後尾佢表示唔想再出現喺漫畫,牛佬先唔再畫牛姑
點知而家又走番出黎
有冇人記得亦龍?
有冇人記得亦龍?

仔都無粒就上福田劈友
有冇人記得亦龍?

8壯士唯一無感覺既人
岩岩上左位做坐館就俾粉南累撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞