[古惑仔] 嚴選最愛既角色

577 回覆
10 Like 3 Dislike
大頭仔世界第一

二代黎講最鍾意黃力,點知死係個on9道友手上

生藩都係,死得不明不白
二代黎講最鍾意黃力,點知死係個on9道友手上

生藩都係,死得不明不白

Sorry 生滋先岩
最鐘意都係耀楊,能文能武,又撚下𡃁仔南佢地
大天二
好鐘意二哥,由細睇呢本野到大,而家見到仁仔成才,幫個柒頭老豆爭返啖氣,好安慰

二哥,最型係條疤
啲故仔作到爛撚晒都仲有咁多人睇
東英五虎
啲故仔作到爛撚晒都仲有咁多人睇

邊睇邊屌,其實生死可相從果陣應該摺左佢好過搞下一代
伊健
比三虎圍攻,寧死不屈
蔣天生一世英明 但死得咁樣衰

低啦,比綠帽老豆帶,生咗個仔出黎唔認,搶細佬條女,南哥學埋佢啲仆街野,唔認子徤
伊健
比三虎圍攻,寧死不屈

地中海呀巴打
最愛二哥

蔣天生嘅鱷魚淚,以前牛佬描寫得幾好。而家就回曬塘

仲有福田一戰班大佬死哂,佢都有流淚
大天二
好鐘意二哥,由細睇呢本野到大,而家見到仁仔成才,幫個柒頭老豆爭返啖氣,好安慰

仁仔雖然上咗位但其實都係靠啲老鬼,勁中二病
以實力計當年二哥上位嗰期仲勁,只可惜輸咗畀車仔同埋王博仁"死諫"之後就自動收皮
伊健
比三虎圍攻,寧死不屈

佢認下衰仔 遲d報仇仲好啦

btw比三虎圍果個係大頭仔
大天二

仁仔雖然上咗位但其實都係靠啲老鬼,勁中二病
以實力計當年二哥上位嗰期仲勁,只可惜輸咗畀車仔同埋王博仁"死諫"之後就自動收皮

有2個老豆,仲要係東英既
本身都對新一代江湖好有期待
四大拳王、毒蛇七子、五虎全部都可以慢慢煲
仲記得一開始講到巨哥超勁
仲有大飛都拜師既李成克

點知寫一排個個喺啲大戰死Q晒咁濟
死剩果啲就變晒二打六
然後求其砌幾個人就叫新五虎

啲角色無靈魂無故事,讀者都對佢地無感情
如果唔係睇左咁多年,真係唔會睇落去

新角色威一排->殺二代/二打六->上神枱->二代反擊->二代神威/兩老秒殺->柒化->收皮
無限五虎
金開會 vs 誓師仁

耀楊對壞腦佢地真心唔錯

耀楊對壞腦佢地真心唔錯

根本東英就正氣過洪興好多

耀楊對壞腦佢地真心唔錯

根本東英就正氣過洪興好多

大東
東英除咗真係精神有問題嗰幾個,其實都幾正氣
道友南係思維清晰嘅情況下做埋啲賤到出汁嘅仆街嘢,整死世貿仔真係世界級
金先生斬死世飛啲兄弟嗰幾期真係痴線,求其一把普通老牛可以一刀斬開成個人,個肥仔畀佢左一刀右一刀咁切片
當年地中海已經出名大力,用手指力屈得斷木板,斬灰狗都要由上以下咁雙手劈落嚟
金先生大力到可以單手左右左右咁切片,仲要無受過傷,打完汗都無滴,應該可以單手打贏地中海
金先生斬死世飛啲兄弟嗰幾期真係痴線,求其一把普通老牛可以一刀斬開成個人,個肥仔畀佢左一刀右一刀咁切片
當年地中海已經出名大力,用手指力屈得斷木板,斬灰狗都要由上以下咁雙手劈落嚟
金先生大力到可以單手左右左右咁切片,仲要無受過傷,打完汗都無滴,應該可以單手打贏地中海

座王太真名上連登無人信
知你成日輸俾粉南唔撚服氣嫁啦
你都唔洗上網笑鳩開會金既
話晒都係你半個上司
耀陽個仔死左未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞