[古惑仔] 嚴選最愛既角色

577 回覆
10 Like 3 Dislike
太子
分部覆亡後好似無一場再贏過

太子-戰神(香港加成)
去到外地咪拿野
太子

太子-戰神(香港加成)
去到外地咪拿野

k-1果到拎黎襯托佐維,打到佐維飛出擂台都要佢輸
之後出埋地中海直頭將戰神打入谷底
講真由開始寫二代到依家啲故事內容我都記唔起
但上一代啲故事內容仲好似記憶猶新咁

剩係記得你根本就好好打同叫仁仔跑樓梯
仲有爭瓷廟街

仲有爭瓷廟街

有一隻貓叫羅心左

仲有爭瓷廟街

有一隻貓叫羅心左

白虎

仲有爭瓷廟街

有一隻貓叫羅心左

白虎

kk中出50連發

仲有爭瓷廟街

有一隻貓叫羅心左

白虎

kk中出50連發

kk都係得靚坤林日清狂人中出過 冇50連發

仲有爭瓷廟街

有一隻貓叫羅心左

白虎

kk中出50連發

kk都係得靚坤林日清狂人中出過 冇50連發

地中海避子彈,手推車發二代
太子

太子-戰神(香港加成)
去到外地咪拿野

明月照尖東
飛仔平上香區
\l/
平少
東英五虎:深山虎,志偉,垃圾既結拜兄弟,九龍城揸fit人伊健既老死
課金未呀?

飛仔平
睇黎古惑仔過唔到今年
Btw平少rip
堂堂龍頭喺自己地頭,想走竟然走到咁兇險,仲要有槍都搞唔掂
平少真係rip, 好跟唔跟跟著小東呢啲on9仔,碌咗咁多年竟然為咗保佢而死,死得唔抵嘅程度拍得住八爺
堂堂龍頭喺自己地頭,想走竟然走到咁兇險,仲要有槍都搞唔掂
平少真係rip, 好跟唔跟跟著小東呢啲on9仔,碌咗咁多年竟然為咗保佢而死,死得唔抵嘅程度拍得住八爺

仲有世英
垃撚圾
堂堂東英居然on9到叫對家上門開拖
我係毒蛇就hea打食花生食埋你地盤啦
都唔知乜撚野劇情

車寶山之後都冇個似樣d既對家角色
垃撚圾
堂堂東英居然on9到叫對家上門開拖
我係毒蛇就hea打食花生食埋你地盤啦
都唔知乜撚野劇情

車寶山之後都冇個似樣d既對家角色

地中海囉
五虎之首已死
講到邊?? 好耐冇追了
講到邊?? 好耐冇追了

世飛同趙縈死之後就開始洪興三聯長樂打東英毒蛇
五虎之首已死

點死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞