[A/I]火影忍者 終極熾焰(1) 移民潮

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

第二個十抽
ok嘛?

上面有打講過話唔錯的

上次有巴打叫我抽埋第二個十抽再睇下洗唔洗重刷

巴打首抽有咩?

第二個十抽
ok嘛?

上面有打講過話唔錯的

巴打首抽有咩?

終於刷到斑 另一隻有冇用?

被無視了

第二個十抽
ok嘛?

上面有打講過話唔錯的

巴打首抽有咩?

抽左2次10連的話
唔係好收貨

被無視了

隻蠍好似冇用

被無視了

隻蠍好似冇用

咁係咪起碼要有斑+1尾鳴/3尾鳴/4代先叫OK?

被無視了

隻蠍好似冇用

6尾都幾勁 係呢排多心屬關佢比人剋姐

被無視了

隻蠍好似冇用

我覺得有班可以起手 當然如果你係完美主意type同有時間可以再刷

第二個十抽
ok嘛?

兩隻限 玩得啦

被無視了

隻蠍好似冇用

我覺得有班可以起手 當然如果你係完美主意type同有時間可以再刷

其實我仲有另一個首抽 但淨係得斑 冇其他5星
我諗住睇下兩個AC都第二次十連再決定
唔想再刷
拎石係唔係掛主線最快?
係咪新GAME?
刷首抽係咪要5星?
拎石係唔係掛主線最快?

我覺得刷連線初見快

一場2個初見就兩石
開/入 卷關拉麵關又有用
係咪新GAME?
刷首抽係咪要5星?

家陣最好班 / 一尾鳴 + 其他限定起手
想問下巴打人唔會留限界突破既水晶 如果你無嗰隻

想問下巴打人唔會留限界突破既水晶 如果你無嗰隻

會留 不過宜家個box無乜位
係咪新GAME?
刷首抽係咪要5星?

新GAME? 定係已經出咗好耐?
係咪新GAME?
刷首抽係咪要5星?

出左差唔多一年 不過香港冇乜人玩
係咪新GAME?
刷首抽係咪要5星?

其實具體gameplay係點?
白貓咁? 定係轉珠? 定係好似之前嗰隻火影咁回合制出技?
係咪新GAME?
刷首抽係咪要5星?

似《Hunter x Hunter戰鬥群星》
係咪新GAME?
刷首抽係咪要5星?

不如用10分鐘試下啦
好難講 不過有fd話似Hunter....
係咪新GAME?
刷首抽係咪要5星?

似《Hunter x Hunter戰鬥群星》

明哂,之前玩過HxH
咁我刷下首抽先
目標:斑爺/四代 5*
咁我刷下首抽先
目標:斑爺/四代 5*

如果剩係得4代 建議重刷
一隻班一隻6尾起唔起得手呀咁樣
一隻班一隻6尾起唔起得手呀咁樣

玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞