[A/I]火影忍者 終極熾焰(1) 移民潮

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有冇人打再不斬?中左但無料覺醒
終於過到18人 最後個5關根本全部都要開技打 最難係第15關要儲滿入16關 死咗1隊

奧巴條隊係點?

後面兩隊差唔多無用過 第二隊打咗半條蛇就死咗 拖turn拖到一粒石都攞唔到 諗緊攞石既方法

冇咁多6星 第一隊係咪應該放D奶,唔好全攻

你唔係齊限咩 加埋降臨個啲應該夠有突

我仲升緊 冇人開卷同拉面...早知前幾日升定
終於過到18人 最後個5關根本全部都要開技打 最難係第15關要儲滿入16關 死咗1隊

奧巴條隊係點?

後面兩隊差唔多無用過 第二隊打咗半條蛇就死咗 拖turn拖到一粒石都攞唔到 諗緊攞石既方法

冇咁多6星 第一隊係咪應該放D奶,唔好全攻

你唔係齊限咩 加埋降臨個啲應該夠有突

我仲升緊 冇人開卷同拉面...早知前幾日升定

前幾日每屬打定咗一set 不過我後兩隊都無咩點用過都過到 你可以試下組住第一隊先

巴打仲打唔打

巴打仲打唔打

打呀 開左 最好高運
有冇巴打一陣打二尾?
有冇巴打一陣打二尾?

原來巴打邀左我兩次
我以為係路人add friend
冇理到個感嘆號
聽日你打唔打
Step3中左 一尾嗚 李 鼬 想知李同鼬掂唔掂
有冇巴打一陣打二尾?

原來巴打邀左我兩次
冇理到個感嘆號
聽日你打唔打

好呀 見開埸撞到你所以邀你打落去
btw你玩得好好

小李幾勁
快啲入街場打小李果關進左佢先
鼬好似好小人用 如果夠時間都可以升埋佢
主力升左小李先
有冇巴打一陣打二尾?

原來巴打邀左我兩次
冇理到個感嘆號
聽日你打唔打

好呀 見開埸撞到你所以邀你打落去
btw你玩得好好

努力咁刷緊第一隻99運
宜家得50運 仲有要刷多10隻
Btw
你都唔錯呀
仲係唔中小李
要出3隊個新mode係邊到打?
同埋宜家d降臨邊隻值得打?

1.拉到無幻城再拉多野
2. 2尾

1.拉到無幻城再拉多野
2. 2尾

2尾完全唔夠打
有冇巴打帶打小李,刷唔到

小李幾勁
主力升左小李先

好 聽朝早啲起身趕尾班車打(會唔會再出?)
Thx bro

小李幾勁
主力升左小李先

好 聽朝早啲起身趕尾班車打(會唔會再出?)
Thx bro

小李隔一個月左右應該會再出
升到99運其實要打幾多隻?
我見食1隻升得1運
我見食1隻升得1運

S rank 5運一隻
我見食1隻升得1運

打咩可以升運?
我見食1隻升得1運

S rank 5運一隻

君麻呂個關冇S級 要食99隻?
有無巴打12點刷小李 我有班同四代 跪求carry
想問咁多位巴打新手應該要點做?
60幾rank 有max Lv斑同四代
仲有尾獸我愛羅同小李
但係唔夠打我愛羅同小李進化材料
應該點做好
有無巴打12點刷小李 我有班同四代 跪求carry

同求
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞