[A/I]火影忍者 終極熾焰(1) 移民潮

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
而家刷首抽有咩角係勁?
我屌你老母

兩個鐘都打唔嬴一場

場場都有垃圾豬隊友

食撚屎啦
而家刷首抽有咩角係勁?

刷到疾風傳嘅人就得 多數都唔差
非限嘅話都無話邊隻可以carry 全隊 各有千秋
而家刷首抽有咩角係勁?

刷到疾風傳嘅人就得 多數都唔差
非限嘅話都無話邊隻可以carry 全隊 各有千秋

限除咗班 6尾同 一尾鳴之外 其他都唔夠力carry
首抽到自來也開得嗎?
首抽到自來也開得嗎?

開啦
打突破打到灰
唔會打到自己有用個啲碎片
有冇99運巴打幫打a鼬
仙鳴竟然唔係限 跌哂眼鏡

要抽幾隻先勁

要抽幾隻先勁

見到仙鳴忍唔住all in咗150石 得蠍同香燐叫入得下隊 其他垃圾

要抽幾隻先勁

坐底都4隻啦 本身base atk 又唔高 抽齊6隻先同斑爺有得揮
抽到佢而加果隻萬華鏡佐助, 是咪開得波

開啦

開啦

淘寶買左兩個300石ac, 仲有1個係手, 最衰而加無得抽班
新手加入首抽5*卡卡西 有無用
定刷仙人鳴?
定刷仙人鳴?

教學完之後果抽好似一定5星? 廢果堆 抽左十抽先決定啦

應該下期降臨
定刷仙人鳴?

應該抽佐助定
定刷仙人鳴?

應該抽佐助定

仙鳴個pool有得抽埋佐
定刷仙人鳴?

應該抽佐助定

搭單問,仙鳴pool有邊隻勁,而家得仙人自來,應唔應該抽,定等有班先抽?
定刷仙人鳴?

應該抽佐助定

咁我抽仙鳴個pool先
其實下次可以約埋打降臨 咁就唔洗比豬隊友雷

開啦

淘寶買左兩個300石ac, 仲有1個係手, 最衰而加無得抽班

求link 我都想收番一兩個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞