[A/I]火影忍者 終極熾焰(1) 移民潮

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
抽到佢而加果隻萬華鏡佐助, 是咪開得波

開啦

淘寶買左兩個300石ac, 仲有1個係手, 最衰而加無得抽班

求link 我都想收番一兩個

https://item.taobao.com/item.htm?id=543052377359&toSite=main#detail

岩岩上攻略網睇隻萬華鏡佐助無rank既, 搞到想重刷, 刷到有SS or S rank角先玩

開啦

淘寶買左兩個300石ac, 仲有1個係手, 最衰而加無得抽班

https://item.taobao.com/item.htm?id=543052377359&toSite=main#detail

岩岩上攻略網睇隻萬華鏡佐助無rank既, 搞到想重刷, 刷到有SS or S rank角先玩

等有限定先刷啦
btw幾平

開啦

等有限定先刷啦
btw幾平

好似淨係得ios
咩情況先會出5*

開啦

等有限定先刷啦
btw幾平

已經忍唔住玩啦, 升爆左隻萬華鏡佐助, 仲有130幾石, 唸緊仲有邊隻升好

開啦

邊個攻略網 求link
想放有班 四代 一尾嗚 極運二尾 再不斬 itachi ac
刷中仙鳴開唔開好 對唔住咁多問題
其實下次可以約埋打降臨 咁就唔洗比豬隊友雷

頭先又見到巴打
但岩岩升完隻仙鳴想試技
廢事搞到你輸,所以一入到黎就走左
有冇高運巴打幫打迪達拉
想整隻99運
有冇高運巴打幫打迪達拉
想整隻99運

開場都好多99運街人入
呢D唔洗約炮都得
有冇高運巴打幫打迪達拉
想整隻99運

開場都好多99運街人入
呢D唔洗約炮都得

開返個tg約炮降臨?

頭先又見到巴打
但岩岩升完隻仙鳴想試技

仲以為你嫌我廢
btw聽日刷唔刷鬼鮫

頭先又見到巴打
但岩岩升完隻仙鳴想試技

仲以為你嫌我廢
btw聽日刷唔刷鬼鮫

刷完二尾之後冇刷過降臨啦
勁多Assignment , 就唔到時間
屌打隻鬼鮫係咁死 究竟要點打

帶隻閃避技閃左佢招連續就可以

帶隻閃避技閃左佢招連續就可以

閃到一次都係唔夠力打死佢 普攻又無用
1個post 都爆唔到
1個post 都爆唔到

已經無曬人
1個post 都爆唔到

已經無曬人

我有FD一齊打還好
有新降幅會一齊打

如果冇fd 都應該棄左
1個post 都爆唔到

已經無曬人

我有FD一齊打還好
有新降會一齊打

如果冇fd 都應該棄左
1個post 都爆唔到

已經無曬人

我有FD一齊打還好
有新降會一齊打

如果冇fd 都應該棄左

仲有打 無咩人氣可能因為少活動
見佢更新仲以為會出新限
見佢更新仲以為會出新限

應該下個禮拜出
見佢更新仲以為會出新限

應該下個禮拜出

All in仙鳴之後有新嘢都無石抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞