[A/I]火影忍者 終極熾焰(1) 移民潮

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

咁樣開局好唔好?
同堆打到有50石拎去抽定留低好?

開啦,留石等星期五update完再睇下點先
忍石係咪得協力先有 新手無人同我協力

我都係新手 打咩協力都俾人踢

我都係新手 打咩協力都俾人踢

開拉麵等人入
你地有冇開完場or入完場 就斷撚左線 打2場斷1場
有多一隻斑 拎黎食左佢定點?

食佢都係加100攻 同運 如果係我會用2隻班

食左佢唔係可以開被動技咩?

push
趁人多push 多次 大家可以上reddit 睇攻略 有埋角色comment https://www.reddit.com/r/NarutoBlazing/wiki/tierlist-damage

個人覺得而家刷首抽 最好係斑/四代/ot鳴
外加一至兩隻疾風傳角色 基本上大部分疾風傳角都唔差架啦
少年期嘅就 小李/寧次/綱手/螺旋丸鳴
同埋起手果幾隻6星最好唔同屬性
大家刷首抽加油啦

有四代,但係上面好似叫我刷到有斑爺為止

用過四代會比人踢 除非你想單人打

利申:已max 班+4代都比人踢
班+1尾鳴先好d

其實打二尾用ot鳴唔係咁有用,range 太短
用四代反而開大打到條尾仲有用,不過出面d人點諗又另一回事
同埋踢你係可能因為運太低,有d人見你唔係99運就踢

兩個分別就係攻擊力相差太多 1尾都成2400攻 開完1技再開2技可以車2尾一半(s任)但水門攻擊力唔高 只係大範圍 S任呢d持久戰 一尾鳴會係好d 快打一兩擊就殺就水門好(range特大)

打法唔同姐 我傾向斷左尾之後慢慢打 感覺穩d
本體我多數放毒慢慢磨

四代先勁可以放左上角打隻王 唔駛捱尾獸玉 當然如果有幾隻四代傷害就太低
問多次 reddit上面寫bundle既角色係咪要課石先送 平時抽唔到? 啲水晶好嘥位

push

食啦 160cost點入隊
問多次 reddit上面寫bundle既角色係咪要課石先送 平時抽唔到? 啲水晶好嘥位

係呀 唔打算課就扔哂佢啦

係呀 唔打算課就扔哂佢啦

唔該巴打

push

留嚟打協力? 我玩幾日都190cost了 打協力一定唔會比人踢 前提係兩隻都要6星
得4代 同隻嗚, 會反擊既小李
係咪可以繼續玩
抽唔到斑
係咪可以繼續玩
抽唔到斑

4代同鳴 係送果隻定抽果隻
係咪可以繼續玩
抽唔到斑

4代同鳴 係送果隻定抽果隻

抽個2隻 係封面果2隻

push

留嚟打協力? 我玩幾日都190cost了 打協力一定唔會比人踢 前提係兩隻都要6星

但我有隻尾嗚啦喎
同埋 我想問下 覺醒4星 卷 係咪只有合 無得打返嚟?
同埋 我想問下 覺醒4星 卷 係咪只有合 無得打返嚟?

push

但我有隻尾嗚啦喎

少打協力 但感覺上一打手一奶媽穩d, 所以就我而言我有兩隻斑就一定會食
Btw 巴打咁癲嘅 我玩左半年先203c

push

但我有隻尾嗚啦喎

少打協力 但感覺上一打手一奶媽穩d, 所以就我而言我有兩隻斑就一定會食
Btw 巴打咁癲嘅 我玩左半年先203c

我auto打卷打錢咋 除咗二尾都無咩用手打
求2位班既巴打幫我打小李b關 用全心屬 (紅色)
求2位班既巴打幫我打小李b關 用全心屬 (紅色)

班+max運二尾得唔得 我未打過小李

新手求大佬carry

push

巴打刷咩升lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞