[A/I]火影忍者 終極熾焰(1) 移民潮

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
每隻刷運既驚都係咁
冇人會受新手玩
狂比人踢

巴打除咗班另外係咩
咁呢隻game 要狂自食減cost 加開extra 被動?

有重複限你地都會自食?

呢隻game好似上到6星既抽卡都叫限 當然有幾隻特別勁 但其他6星都有用 希望唔好好似隔離咁做到失哂衡

除咗班之外其他食啦 你都擺唔哂咁多隻

限係指narublaze祭限定角色 其他時間都抽唔到,個祭大約每個月開一次左右
包括 再不斬 小李 新舊我愛羅 鼬 限鳴 斑 六尾 四代
其他上到六星嘅多數叫真五星

同埋我覺得斑先應該要食自己 反正都放唔到兩隻80c
我唯一無食嘅係四代

再不斬同舊我愛羅 仲廢過飛段神威卡凱麒麟佐剛手呢啲 點解會做到限定 係咪用嚟沖淡個pool
每隻刷運既驚都係咁
冇人會受新手玩
狂比人踢

巴打除咗班另外係咩

有我愛羅/四代 /小李
每隻刷運既驚都係咁
冇人會受新手玩
狂比人踢

升緊就冇人侵你打s
好似冇乜提我愛羅 係咪廢 同埋第一抽係咪一定5星?

尾獸化果隻係廢嘅
風影果隻還好 但一技倍數太低 所以唔算太好用 二技打行動不能嘅敵人有16倍 係超可觀傷害 所以要砌隊夾佢 汎用性黎計無斑四代限鳴實用

感謝 咁斑真係好值得刷? 定有四代 尾嗚就算數?

有愛就刷 當然新卡會勁過之前果d
你地刷首抽係抽上面9次10連必中果個pool定係下面就咁斑果個pool
咁呢隻game 要狂自食減cost 加開extra 被動?

有重複限你地都會自食?

呢隻game好似上到6星既抽卡都叫限 當然有幾隻特別勁 但其他6星都有用 希望唔好好似隔離咁做到失哂衡

除咗班之外其他食啦 你都擺唔哂咁多隻

限係指narublaze祭限定角色 其他時間都抽唔到,個祭大約每個月開一次左右
包括 再不斬 小李 新舊我愛羅 鼬 限鳴 斑 六尾 四代
其他上到六星嘅多數叫真五星

同埋我覺得斑先應該要食自己 反正都放唔到兩隻80c
我唯一無食嘅係四代

再不斬同舊我愛羅 仲廢過飛段神威卡凱麒麟佐剛手呢啲 點解會做到限定 係咪用嚟沖淡個pool

再不斬係上年7定8月出 舊我愛羅係10月
舊卡廢都正常
比起斑
4代好似唔多勁

兩個月前黎講好撚勁
而家等LB啦
新手入坑 好似冇任何新手教學網 想知係咪得班值得起手?泡沫果啲都唔好

https://www.reddit.com/r/NarutoBlazing/wiki/tierlist-damage
唔介意睇英文嘅可以睇reddit, 其他網都唔見有咩攻略 呢隻game外國好似仲heat過日本咁
個人覺得中到斑爺/四代/限鳴其中一隻再加一兩隻上面講嘅s tier 角色都已經可以起手

Thx bro 咁我刷唔到呢三隻唔開局
好似冇乜提我愛羅 係咪廢 同埋第一抽係咪一定5星?

尾獸化果隻係廢嘅
風影果隻還好 但一技倍數太低 所以唔算太好用 二技打行動不能嘅敵人有16倍 係超可觀傷害 所以要砌隊夾佢 汎用性黎計無斑四代限鳴實用

感謝 咁斑真係好值得刷? 定有四代 尾嗚就算數?

有愛就刷 當然新卡會勁過之前果d

刷到斑出黎為止
刷到我仆街
越來越熱鬧
我見班招火遁 掃場一流
每隻刷運既驚都係咁
冇人會受新手玩
狂比人踢

巴打除咗班另外係咩

有我愛羅/四代 /小李

基本上你穩穩陣陣兩隻6星都唔會踢你 何況巴打有班+ 小李/四代
越來越熱鬧
我見班招火遁 掃場一流

HI bro 刷左首抽好耐 仲未開到波
越來越熱鬧
我見班招火遁 掃場一流

我刷左半日
每隻刷運既驚都係咁
冇人會受新手玩
狂比人踢

巴打除咗班另外係咩

有我愛羅/四代 /小李

基本上你穩穩陣陣兩隻6星都唔會踢你 何況巴打有班+ 小李/四代

有班同4代已經夠玩
越來越熱鬧
我見班招火遁 掃場一流

除咗性感嘅泳衣巴打之外好似大部分人都係隔離game過嚟刷首抽班開局
你地刷首抽係抽上面9次10連必中果個pool定係下面就咁斑果個pool

Sure 上面9次
刷啱繼續玩繼續抽 9次獎勵都幾抵
未玩既就刷班啦
越來越熱鬧
我見班招火遁 掃場一流

我刷左半日

刷左2晚
越來越熱鬧
我見班招火遁 掃場一流

除咗性感嘅泳衣巴打之外好似大部分人都係隔離game過嚟刷首抽班開局

我都想要斑 90抽都無 枉我儲左兩個月石

Sure 上面9次

請問咩上下面? 有分別GA?

Sure 上面9次

宜家1000萬DL 抽9次分別有唔同獎勵 正常㩒入去就係

Sure 上面9次

宜家1000萬DL 抽9次分別有唔同獎勵 正常㩒入去就係

刷左咁耐唔好話斑 連5星都見唔到一隻

新手留名

呀媽我得左啦 但得一隻斑..其他野係咪都廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞