[A/I]火影忍者 終極熾焰(1) 移民潮

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
個box無位 賣4星好冇?

留返藥師兜 好好用 有時打下28cost以下關靠佢

木定暗個隻好?
個box無位 賣4星好冇?

留返藥師兜 好好用 有時打下28cost以下關靠佢

木定暗個隻好?

木暗都留
抽到step4 仲係差尾鳴 仲追唔追好

我追到step6仲差我愛羅,你話呢?

我追到step 9差得仲多過你 隻垃圾鼬抽到40運都唔出下其他比我

我追到step 9差得仲多過你 隻垃圾鼬抽到40運都唔出下其他比我

抽完step7,全3,4星,放棄得
點解巴打們好似咁易儲到石抽
打故事清哂一章先得5石
一條體先清得半章

協力D石你拎晒未?

點拎 我都想知

開任比人入: 你揀任嗰時撳右邊粒制,唔好撳單人

咁係咪全部關卡打一次 定無限
邊度有acc賣
邊度有acc賣

有位巴打話送個俾你喎
有冇巴打可以送個首抽比我,賣都可以
上淘寶想買都買唔到

班+1尾鳴+飛段+迪迪仔要唔要不過抽過一次10抽

要阿巴打
岩岩眼盲
打故事清哂一章先得5石
一條體先清得半章

協力D石你拎晒未?

點拎 我都想知

上淘寶想買都買唔到

要阿巴打
岩岩眼盲

宜家likg好似pm唔到
打故事清哂一章先得5石
一條體先清得半章

協力D石你拎晒未?

點拎 我都想知

最多拎100次,頭十次2粒石一個人,之後一個人一粒
上淘寶想買都買唔到

要阿巴打
岩岩眼盲

有冇tg?但我唔識整條link俾你禁識唔識整
上淘寶想買都買唔到

要阿巴打
岩岩眼盲

冇用tg阿,不如加密post係度,我唸其他巴打唔會拎既
上淘寶想買都買唔到

要阿巴打
岩岩眼盲

屌自膠https://t.me/Vegiii
[quote]有冇巴打可以送個首抽比我,賣都可以
上淘寶想買都買唔到

要阿巴打
岩岩眼盲

屌自膠
https://t.me/Vegiii

抽完step7,全3,4星,放棄得

算啦慢慢儲 好似降臨啲五星都有用 等佢複刻慢慢打
終於過到18人 最後個5關根本全部都要開技打 最難係第15關要儲滿入16關 死咗1隊
終於過到18人 最後個5關根本全部都要開技打 最難係第15關要儲滿入16關 死咗1隊

原來要整哂3隊入 我上次打用一隊 打到15發現冇技唔知點打

奧巴條隊係點?

伊巴你咁快練好三隊人

伊巴你咁快練好三隊人

無呀其實我用死一隊 15關個隊打咗一半血就死撚哂 然後有一隊無撚用過

奧巴條隊係點?

後面兩隊差唔多無用過 第二隊打咗半條蛇就死咗 拖turn拖到一粒石都攞唔到 諗緊攞石既方法

伊巴你咁快練好三隊人

無呀其實我用死一隊 15關個隊打咗一半血就死撚哂 然後有一隊無撚用過

奧巴條隊係點?

後面兩隊差唔多無用過 第二隊打咗半條蛇就死咗 拖turn拖到一粒石都攞唔到 諗緊攞石既方法

冇咁多6星 第一隊係咪應該放D奶,唔好全攻

奧巴條隊係點?

冇咁多6星 第一隊係咪應該放D奶,唔好全攻

你唔係齊限咩 加埋降臨個啲應該夠有突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞