[A/I]火影忍者 終極熾焰(1) 移民潮

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
唉屌今日由step 2 抽到step 9 新卡得四代 三代同上面話廢隻鹿丸 啲限定確定全部都重複 想中隻體/技屬既都無

本身玩緊首抽斑,點知後三次十連都一堆唔啱用,覺醒要打關嗰啲。即刻嬲到刪咗佢,玩返之前玩嘅首抽鳴人,之後兩次十連中六尾同我愛羅
唉屌今日由step 2 抽到step 9 新卡得四代 三代同上面話廢隻鹿丸 啲限定確定全部都重複 想中隻體/技屬既都無

本身玩緊首抽斑,點知後三次十連都一堆唔啱用,覺醒要打關嗰啲。即刻嬲到刪咗佢,玩返之前玩嘅首抽鳴人,之後兩次十連中六尾同我愛羅

六尾好用 二技開完回3氣
玩新模式都係靠佢過

斑爺一隻其實已經好好 一定好過六尾加我愛羅

抽到班之後抽到咩先
有冇巴打可以送個首抽比我,賣都可以
上淘寶想買都買唔到
點解巴打們好似咁易儲到石抽
打故事清哂一章先得5石
一條體先清得半章
打故事清哂一章先得5石
一條體先清得半章

協力D石你拎晒未?
打故事清哂一章先得5石
一條體先清得半章

協力D石你拎晒未?

點拎 我都想知

抽到班之後抽到咩先

一隻限都無,得隻斑
打故事清哂一章先得5石
一條體先清得半章

協力D石你拎晒未?

點拎 我都想知

開任比人入: 你揀任嗰時撳右邊粒制,唔好撳單人
二尾幾勁 覺哂都ability之後可以係體屬關儲turn 打極都唔痛
依家係咪應該將所有抽番番黎既5星升晒上6星先?
依家係咪應該將所有抽番番黎既5星升晒上6星先?

Yes 同升lv

終於儲到第二個十抽

終於儲到第二個十抽

抽完step7都係冇1尾鳴同我愛羅
btw 課金送果隻小櫻有冇用?
有冇巴打可以送個首抽比我,賣都可以
上淘寶想買都買唔到

班+1尾鳴+飛段+迪迪仔要唔要不過抽過一次10抽
抽到step4 仲係差尾鳴 仲追唔追好

抽晒9step一隻斑都無
用一尾嗚+小櫻+我愛羅+六尾算

收皮啦

收皮啦

我STEP7都未有尾鳴同我愛羅
等下次

我追到step6仲差我愛羅,你話呢?

我追到step6仲差我愛羅,你話呢?

巴打加油 我睇下清到幾多石返黎再決定追唔追 聽日就完pool
個box無位 賣4星好冇?
個box無位 賣4星好冇?

留返藥師兜 好好用 有時打下28cost以下關靠佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞