[A/I]火影忍者 終極熾焰(1) 移民潮

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
想問咁多位巴打新手應該要點做?
60幾rank 有max Lv斑同四代
仲有尾獸我愛羅同小李
但係唔夠打我愛羅同小李進化材料
應該點做好

你帶隻補血儲下turn應該夠 你咩位死
自己刷小李 刷左3張6星素材
差兩張
差兩張

我搵街外人借角色打 差一張
借角色方法: 開場 等兩個勁人入
入到場 熄WIFI同數據 咁兩個隊友就會斷晒線
再CONNECT番 你就可以控制晒3隊人
咁做好賤 但確保唔駛俾隊友累
差兩張

唔該晒 我仲諗緊點CUT佢線
有D真係雷到喊,叫佢走位照打人
差兩張

唔該晒 我仲諗緊點CUT佢線
有D真係雷到喊,叫佢走位照打人

我刷完了
依家睇下刷唔刷得切鼬同我愛羅

打唔撚贏忍者之路
去到小李+凱果關最少死一隊
班又未有卷升

打唔撚贏忍者之路
班又未有卷升

慢慢打啦,你條隊應該打得嬴呀..
我一條過到凱關先死,BTW得一隊勁
你好好架啦

打唔撚贏忍者之路
班又未有卷升

你好好架啦

收埋d藍角啦 鬼鮫同扉間都無咩用
寧願落多兩隻補血 巴打玩左幾耐?有無無幻小櫻同咒印二佐呀?有就落埋

打唔撚贏忍者之路
班又未有卷升

你好好架啦

第18 關唔識打 用二技全體一樣扣1
唔知做乜鳩

打唔撚贏忍者之路
班又未有卷升

你好好架啦

寧願落多兩隻補血 巴打玩左幾耐?有無無幻小櫻同咒印二佐呀?有就落埋

諗住用鬼鮫封9 小李果關 唔比佢地出技
試下將二代換咒二佐

打唔撚贏忍者之路
班又未有卷升

你好好架啦

唔知做乜鳩

18關要剋屬技先打得入 或者一尾鳴\班 班可以一嘢秒哂下面個排 我建議你一尾鳴同班放同一隊打 然後19關好以即刻用一尾鳴秒 二十關就輕鬆 18最好留限綱儲turn

打唔撚贏忍者之路
班又未有卷升

你好好架啦

唔知做乜鳩

要剋屬加奧義先打得死
斑爺就可以直接秒
亦都可以引果5條仆街去毒果個area

打唔撚贏忍者之路
班又未有卷升

你好好架啦

試下將二代換咒二佐

應該封唔到 我三代90%封印kill app 左幾次都封唔到 何況鬼鮫50%呢
仲有尾獸我愛羅同小李
應該點做好

帶補血係指放係第2個位定要出技補血?
通常打到第2/3輪就死左
果個忍者之路有冇得快刷?
仲有尾獸我愛羅同小李
應該點做好

帶補血係指放係第2個位定要出技補血?
通常打到第2/3輪就死左

有班就field skill回血夠用 無班就最好有隻出技補 第二三輪都要出奧義爆發一次應該好穩

搞掂

打唔撚贏忍者之路
班又未有卷升

你好好架啦

試下將二代換咒二佐

應該封唔到 我三代90%封印kill app 左幾次都封唔到 何況鬼鮫50%呢

試下用不能行動果D技,好似得
我琴日用卡卡西+多左小李4TURN

搞掂

會唔會換到爆a?
有冇刷2尾教學,刷b級都俾boss sm

搞掂

會唔會換到爆a?

一場5000幣 我就不了 肝要緊

搞掂

會唔會換到爆a?

一場5000幣 我就不了 肝要緊

不了 換一隻儲下算
迪倫巴一陣刷唔刷二尾 ?
我依家狂打拉面
其他唔夠打 拉面都有時死 個全盛a
仲有咩可以打下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞