[A/I]火影忍者 終極熾焰(1) 移民潮

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
新手入坑 好似冇任何新手教學網 想知係咪得班值得起手?泡沫果啲都唔好

咁樣值唔值得開?定刷到有斑爺先?

咁樣值唔值得開?定刷到有斑爺先?

有4代同尾鳴,強
夠開局
鐘情斑先刷
點先入到驚 你地用數據都入到?
新手入坑 好似冇任何新手教學網 想知係咪得班值得起手?泡沫果啲都唔好

https://www.reddit.com/r/NarutoBlazing/wiki/tierlist-damage
唔介意睇英文嘅可以睇reddit, 其他網都唔見有咩攻略 呢隻game外國好似仲heat過日本咁
個人覺得中到斑爺/四代/限鳴其中一隻再加一兩隻上面講嘅s tier 角色都已經可以起手
點先入到驚 你地用數據都入到?

用wifi都入唔到?
咁呢隻game 要狂自食減cost 加開extra 被動?

有重複限你地都會自食?
有冇巴打陣間開場刷二尾

6星左班想抱大腿
係咪要刷首抽? 岩岩十抽全部都係銅色紙黎既

有重複限你地都會自食?

呢隻game好似上到6星既抽卡都叫限 當然有幾隻特別勁 但其他6星都有用 希望唔好好似隔離咁做到失哂衡

有重複限你地都會自食?

呢隻game好似上到6星既抽卡都叫限 當然有幾隻特別勁 但其他6星都有用 希望唔好好似隔離咁做到失哂衡

除咗班之外其他食啦 你都擺唔哂咁多隻
有冇巴打陣間開場刷二尾

6星左班想抱大腿

會打埋剩低三隻
有冇巴打陣間開場刷二尾

6星左班想抱大腿

會打埋剩低三隻

求巴打 carry

ID: 673 304 453 714

求各位巴打add fd
有冇巴打陣間開場刷二尾

6星左班想抱大腿

會打埋剩低三隻

求巴打 carry

求各位巴打add fd

自己開等人入然後斷線自己打啦 溝通唔到幾時出技幾時儲技好難一齊打 啱啱申請咗 巴打快啲滿埋隻班先啦
有冇巴打陣間開場刷二尾

6星左班想抱大腿

會打埋剩低三隻

求巴打 carry

求各位巴打add fd

自己開等人入然後斷線自己打啦 溝通唔到幾時出技幾時儲技好難一齊打 啱啱申請咗 巴打快啲滿埋隻班先啦

努力中 新手冇錢又冇料
有冇巴打陣間開場刷二尾

6星左班想抱大腿

會打埋剩低三隻

求巴打 carry

求各位巴打add fd

努力中 新手冇錢又冇料

拉麵四碗4星同屬就max到 依家無咗紅色拉麵關食其他都係差3分1經姐
好似冇乜提我愛羅 係咪廢 同埋第一抽係咪一定5星?
有冇巴打陣間開場刷二尾

6星左班想抱大腿

會打埋剩低三隻

求巴打 carry

求各位巴打add fd

努力中 新手冇錢又冇料

拉麵四碗4星同屬就max到 依家無咗紅色拉麵關食其他都係差3分1經姐

Thx
我又冇留意拉麵麵可以升4星

有重複限你地都會自食?

除咗班之外其他食啦 你都擺唔哂咁多隻

限係指narublaze祭限定角色 其他時間都抽唔到,個祭大約每個月開一次左右
包括 再不斬 小李 新舊我愛羅 鼬 限鳴 斑 六尾 四代
其他上到六星嘅多數叫真五星

同埋我覺得斑先應該要食自己 反正都放唔到兩隻80c
我唯一無食嘅係四代

尾獸化果隻係廢嘅
風影果隻還好 但一技倍數太低 所以唔算太好用 二技打行動不能嘅敵人有16倍 係超可觀傷害 所以要砌隊夾佢 汎用性黎計無斑四代限鳴實用

尾獸化果隻係廢嘅
風影果隻還好 但一技倍數太低 所以唔算太好用 二技打行動不能嘅敵人有16倍 係超可觀傷害 所以要砌隊夾佢 汎用性黎計無斑四代限鳴實用

感謝 咁斑真係好值得刷? 定有四代 尾嗚就算數?
唔夠cost整幾隻6星
比起斑
4代好似唔多勁
刷緊斑等開局
每隻刷運既驚都係咁
冇人會受新手玩
狂比人踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞