[文宣要改善]廢老中磚單嘢喺reddit有迴響

498 回覆
998 Like 12 Dislike
無人殺人
阿伯嘅死係不幸嘅意外
World news 有班r sino 支那人加美國共產左仔再玻佬,係reddit 有好多好active 因為佢地係現實係loser
唔可以成日玩fake news,學對家只會得不償失。
完全正確,我之前在另一個post都比班豬隊友屌到仆街。 仲話乜撚野sir, 痴鳩線。

一邊開post叫人拆乜拆乜,殺籃殺狗,到有人真係做就話係對家做。 痴鳩線,係要扮仁慈既就返去嘉年華唱今天我算啦。又要做,做完又唔敢認,仆街啦。

如果呢邊都玩fake news既,同班白痴籃屍有乜分別。成日話一人籃,腦便殘。 玩完得多fake news咪自己食曬前面句野羅。
認同
而家redddit d /r/sino 支那臭系5毛不斷拎叔一燒同呢單黎講
咪撚再spread fake news

仲有,reddit 好似無不推文回覆
唔要fake news
推!
poly同cu手足麻煩客氣小小 捉鬼心態又重現而且係極其嚴重 有心入嚟支援嘅手足完全唔會介意俾證你地睇 俾你地搜袋 但係當我地示好嘅時候 唔該手足們俾返應有嘅尊重佢地
推呀,唔好再回個on99redit post
無大台既壞處就係唔統一,而且智商各有高下,唯有盡力補償
啲狗有片都講大話
呢個係你個人認為者
件事到底係點要到平靜落黎先可以慢慢查
仲有可以講
無錯係中咗,但係出於自衛,SELF DEFENCE
呢個post好恐怖
原來真係有咁多人會覺得個阿伯死係抵死
如果阿伯撩先(例如打人掟磚)
你可以自衛反擊
但今次個阿伯拎電話影手足
都可以話係抵死
我覺得咁樣同藍絲無分別
唔係話阿伯影手足係無問題
而係覺得佢死係無問題先係問題

幅圖睇到係藍絲掟磚, 黑衣人用傘擋
冇錯
Downvote 完等佢推唔起仲好
推!
有冇人幫手駁
明明係條廢老掉磚先 而家D人因為佢老同清潔工而撐廢老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞