[文宣要改善]廢老中磚單嘢喺reddit有迴響

498 回覆
998 Like 12 Dislike
班白痴藍絲 鬼識咩
以為比人掉暈可以抬走

btw 我個人都唔知中磚咁輕易就會gg 以為最多頭破血流
屌你老母 單野明明係大波MAN搞出黎 然而冇一個人屌鳩佢
咁係唔係如果FA或者記者俾流彈射中又係無人可憐呀
個個嘅視線全部轉移哂討論咩人掟 我屌哂你哋老母
咁你要睇吓佢咩年紀嘅 15歲手足射中頭仲係醫院(唔知情況點) 70歲呀叔一下收皮
真係只可以講句下世小心啲
運動發生咁多事,總會有錯/衰既野
你可以叫人用某個角度去睇果件事,減低傷害

明知fake news,仲要推/廣傳,最後只會炒車 然後自己受雙倍

差佬可以死唔認因為佢地係強權,我地照樣咁玩係唔work
冇人話要平反d咩
玩fake news係要制止
目的唔係為正義,道德
而係整多兩三單fake news
外國文宣就會變環球時報之流
點解有撚晒證據都要用假既野去狡辯再等比人踢爆咁on9?
唔撚回應效果仲好啦
Fb上成日spin咩都係黑警做,藍絲做個班友真係柒到無眼睇
負皮嗰個企出嚟
原來一個流彈就可以將件事變得合理
大家已經俾仇恨支配住
忘記咗初初行出嚟嘅初衷
冷處理
狗唔認 你就唔認 你同班狗有咩分別? 唔諗下我地一直以黎唔係企係道德公義公平高地?
如果我地同班狗共黨無分別 咁我地究竟反物春
班狗有裝 你睇返條片 扔得有幾近
https://www.youtube.com/watch?v=uAxP9vAoFbw 自己睇 有線報

黃絲李家超 你唔係個度出現 咪唔會有事囉
文宣重點係對家掟人先,手足係自衛。同場加影元朗有靚妹比人爆頭。我地係被動還擊
push
我哋唔係fake news
我哋冇惡意
同埋有人影到夜晚有鬼上曱甴狗車
文宣點係唔係邊個掟 而係黑社會掟先
唔好比人帶走方向
咪講左不幸
仲攬住個道德高地做咩呀
你咪俾翻一千幾百做帛金囉
如果你自命正義根本唔需要用fakenews 支持自己
總之其他人唔理,我哋就冷處理。千祈唔好用fake new 駁。
當人問到,我哋要指出係藍絲攻擊手足先,明顯見到藍衫衝前追擊先,我哋亦有嘗試用🌂防守。
而且e個唔係單一事件,我哋都有手足被磚爆頭,無死到係我哋好彩。

我哋要文宣嘅係民建聯同工聯會製造文革式民鬥民,企圖spin走政府、黑警問題。佢哋係罪魁禍首。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞