[文宣要改善]廢老中磚單嘢喺reddit有迴響

498 回覆
998 Like 12 Dislike
一係豬隊友一係鬼
所以咪話要做好文宣
我地嘅說法覆蓋度咪要相應咁增加,追上對家煲大嘅程度

大方承認誤中阿伯、上水人使用磚頭攻擊黑衣人在先、黑衣人自衛才使用相應方式以撤離
Reddit 都好多五毛出fake news的,唔一定係巴打做

PS: 芝心Redditor
完全正確,令人清楚我地同不負責任既政府,同滿口慌言既警慌既分別

籃屍唔悼念既,我地做埋佢,令籃屍知道,邊邊先係會真正關心人民,感化埋佢地

死左咁多人,政府同籃屍,除左屌同口交兩句外,佢地乜都無做過,真係冷血架
屌咪解釋返, 當日佢地拎磚掉9 啲後生先
之後咪還擊,
電光火石之間都唔知邊個掉邊個
照事實講, 怕咩
Push
俾左片解釋完然後俾人downvote 到沉左底,根本Reddit 開post 條友係藍既,起佢底就知,下下質疑證據
Reddit 成個post 根本對家係度圍威喂,引國際討論
https://www.reddit.com/r/worldnews/comments/dwoq74/this_is_the_clip_that_showed_clearly_the/ 入去推爆去啦,唔好俾對家個Reddit post 引到Attention
唔係真 TK 咩?
我剩係睇過一條片
個女人大大力扔人後腦
agger

幫手upvote啊
要正面正視文宣上去ar
呢道d 人仲係咁worldnews 到post 片係智障定5毛黎
有第二條片影到粒石係第二邊爆咗個廢老頭
你係咁post 果條片spin 都冇用
咪比人更加有道理話protester spread fake news
仲有worldnews 係post 新聞article 撚係post 片
你post 條youtube link 上去jm9
講咗好多次唔係對家TK呀
被對方玩加速主義
721 831
成堆r/Sino班垃圾出來洗正評
應該要屌政府
政府帶頭叫市民清路
引發衝突
咁死傷好正常啦 佢自己人都唔救人 講春咩
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞