[文宣要改善]廢老中磚單嘢喺reddit有迴響

498 回覆
998 Like 12 Dislike
向前踏一步 重心向前 後面食磚咪仆前囉
條片唔係呀嘛 on9豬隊友
同埋有樣野唔記得講
就當真係手足掉中
嗰個阿叔瞓咗係地下
我記得嗰條片去到後面係俾人抬走
抬手抬腳
正常黎講 傷者係唔郁得
責任唔可以完全落係手足到
啱呀,有啲契弟明知係假都仲繼續傳
咁同藍屍有咩分別?
agree
實在講得太岩 明明承認事件係慘劇就可以 的確無人想
有咩事都應該改善同檢討
但個個系到po片唔認 我有份幫手po片叫大家睇返,反而比人小我係藍.....
真係好唔理性

所以我先會話唔可以冷處理,

反而係要嚴謹處理
Teoi
唔好fake news
你死我亡係對中共同港共講,唔係對一個普通藍絲講囉,照咁講不如六月一開波就拎曬豬肉刀片友啦

你咁靠害咩,本身屌班popo暴力,係因為佢有強大武力,然後用佢哋嘅武力去欺壓我哋,而我哋係幾乎無反抗能力嘅示威者,所以外國人先同情我哋

而家同樣道理,個阿伯相對於我哋係武力較低,其實代入個情景,好難唔令人覺得我哋喺度公報私仇

私了原本用途的確如你所講,對其他藍絲廢老有阻嚇作用,但你真係唔同意令當刻郁手先嘅藍絲廢老唔再有能力打我哋啲手足?

最反,下下都話軍師,呢種不斷label人咃,以為咁就可以突顯到自己有道理?對中共港共呢啲極權不滿,我都好嬲,恨不得將佢哋送入斷頭台,但我唔會同意要對一個普通藍絲廢老都係要死

或者咁諗,你同唔同意藍裝飾紅裝修呢個分類方法,道理其實同而家一樣
呢啲野冷處理算囉
Fake news 真係唔應該傳

掟磚係雙方都掟 意外係混亂之下發生 唔需要刻意去花裙女反博

同意應該冷處理
呢單野根本邊個掉中邊個都唔係重點

重點就係藍黃都有互掉

而且係藍出手挑釁先
721 831 101
係,做過twitter或者reddit條線就知,做文宣其實唔易
幾個月前已經講唔好fake news,唔好blame the victims,係都唔聽
有violence就認 戰火區中招死咗 純屬不幸
有證據先好話係臥底做

有暴力有人死都未必割,但講大話,無誠信,不負責任,冷血,外國人係必割架
呢個post好多帶風向5毛
一係就弱智正義撚
香港人呢4個月受到咁多不公平 你唔去逐個平反
宜家係度扮哂野話番自己人轉頭 笑撚死
發覺你都幾ON9

講緊武力對等,兩方掉緊磚,雙方有傷亡好正常,個阿伯死左,講真係佢唔好彩,示威者一樣有死亡嘅風險,只不過係示威者好彩冇中到

食花生被掉中,咁你會唔會係前線食花生呀?講野諗下先啦叻仔

仲有你講黑警,示威者同黑警係唔係武力對等?黑警咩槍都有啦,係咪出實彈都係示威者抵死呀?
條上空片睇到個阿姐唔係掉個清潔工
打狗

槍仇必報

612 721 811 831 929 101 112 113 1111新屋嶺 還眼 還命 被自殺 實彈 周同學 強姦 輪姦 因姦成孕
我都認得佢個名
咩0900
屌佢老母香港每個post 都有佢
comment history 全部香港
擺明五毛黎
正常人用8個鐘係咁comment ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞