[文宣要改善]廢老中磚單嘢喺reddit有迴響

498 回覆
998 Like 12 Dislike
屌晒你地老母
開post唔係要你嘈個阿伯抵唔抵死 係咪TK呀
係叫你地唔好再用fake news亂咁spin呀
唔好再做豬隊友呀
好撚肉酸呀
連呢個post都spin走重點想點撚樣呀
唔要fake news
push
應該講返,
條友係想影手足大頭先比人擊中
push
外國人淨係知叔一燒同清潔工

其他乜都唔知

文宣一個二個去哂休息?
一直以來無論pr定做人都係
錯咪認衰搵恰當理由去解釋,越去遮越去唔認講大話就一定唔會有人原諒
點解班官同警謊越嚟越無人信無人原諒呀?咪就係死不認錯仲要大話冚大話。
呢樣嘢我哋絕不應該跟,否則只會自取滅亡,對家開心
都話條友掟磚佢死佢賤
之前好多小學生 中學生 返學行過都被狗搞
黑警沖商場 好多路人都中棍 中胡椒嘖霧 呢D唔係?
兩邊開片 示威者走出入商場 出面有黑警 你企商場睇怪人地打中你?
呢D市民 中招 大家都唔洗咁嬲啦 因為佢地係預左

我一直講緊係 位阿伯 藍絲VS示威者 幾時講黑警VS示威者 武力對唔對等既問題呀?
煲大佢都要睇係咪負面文宣啦,反共同撐港係並行無衝突,唔知點解你就要二選一

reddit Twitter係NBA 共雪件事上真係拉攏咗唔少美國人民意,美國媒體都好多睇Twitter做野,拉曬banner著衫支持咁唔叫撐叫咩

而家唔係打五毛,係避免美國同其他外國人對我地反感,最好係普通人都支持我地,但如果失去誠信就會玩撚完

一路都講緊要connect當地人,打咁耐國際戰線就係因為民主國家係睇民意做人,你唔認同唔識政治,咁呢方面你唔做咪各自修行囉,你有你搞活動,文宣繼續國際戰線唔會干擾到架

忽然發覺係Twitter reddit戰線無用論黎,仲on99回咁多野自膠
吓, 一班覺得自己特別醒嘅snowflake同五毛夾埋講兩句我地就要理? on9?
有人打我先, 我還擊, 佢太廢比我一下KO, 然後我錯哂, 咩道理?
屌推呢個 成班係度逃避現實
唔好轉移重點 唔好spin 唔好fake news
唔好blame the victim
互掟,除左抵死,仲有咩好講
左膠/旁外人角度就咩行為動機都唔應該掟死佢
只可以話兩方磚頭對陣鳩掉,根本冇話特定揀掉咩人
佢係warzone中流彈係不幸
講得好岩!!
No need fake news
唔撚睇內文
講緊有人係咁講tk
然後有高空片影到係比手足掟中
傷害緊既係自己既公信力
根本冇人叫你去負責/認錯
但文宣角度狡辯就一撚定錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞