[文宣要改善]廢老中磚單嘢喺reddit有迴響

498 回覆
998 Like 12 Dislike
老實講,好多人就係覺得籃屍白痴嘔心先會企在抗爭者一邊,佢地係真心了解真相,分析完先決定支持那邊,唔係盲橕。

呢類白痴行為,絕對會令呢班人由黃變返中立。
我見佢向前搭左一步 之後個人向後瞓低 重心問題掛
事實上reddit呢幾年赤化到仆街
同埋人地下個post得撚閒理你死左個阿伯
有咩好解釋
班狗6月到依家傷左幾多個手足 殺左幾多個人

依家有條友比人燒 有人係磚雨入面比人扔中 就可以反駁哂班狗做乜鳩咩?

7.21呢?

根本班支那網軍就算點Spin都冇用
你留意返推po d redditors 好多都係comment開支那野

就算個70歲死左呀 佢唔出現係果度咪冇事囉
咁係事實wor 果邊戰地咁你出去比亂槍殺死真係冇人可憐你
佢仲要企係班藍絲度 依家佢人身安全要入手足數?

就係呢個阿嬸 藍絲 黑社會 拎磚頭 掟死阿伯
其實講句self defense自衛殺人外國根本唔會割,美國人特別清楚添啦,人手一槍
認乜撚野錯
班狗都未認錯 手足點解要認?
有人證明到真係佢地做咩?
大佬依家磚雨 手足扔中 命中率咁高 班狗晨早死撚哂啦
佢唔出現係果度咪冇事囉 佢企正中間比人扔中真係冇人可憐佢
6月到依家幾千個reddit po關香港
唔會因為一兩個post影響到
支那網軍唔願面對
REDDIT好撚多五毛嫁
影相就私了已經衰過好多次啦
衰到唔小心打到個日本人呀
有個己方普通話女士記者比人淋野呀
佢無用暴力的話搵幾個人包圍請佢離場係咪唔得姐

我都想問上上面果位巴打個理智去咗邊

你做的任何野都要用好多心機去換個方式等外國人接受,仲要顧及當地文化民情去諗

大家同坐一條船唔該唔好搞到咁極端
一單還一單,佢無劈你就咪用暴力
佢用暴力你就自衛

咁文宣都好做d

知唔知國際文宣打得好辛苦架,國際支持得來不易架,人地唔係核彈都唔割架
點解班「香港好市民」唔即時救個阿伯啊
之前健仔中鎗都有手足唔顧安危睇佢啦
spin落政府保皇黑警度啦
兩派打鬥防暴點解唔出場?打黑衣人就咁落力
人地撚會理你地死左個pro支那呀伯咩
講真死左個手足佢地都唔太care啦 何況支那呀伯
有L用咩 文宣痴撚曬線
對事實既否定=警謊記招
死雞撑飯蓋只會令人反感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞