[文宣要改善]廢老中磚單嘢喺reddit有迴響

498 回覆
998 Like 12 Dislike
真係做多咗好多
reddit先得個400upvote理黎做乜
三日後唔見左啦
咁撚多五毛
你入去點只會炒熱左佢個topic
我唔會捉鬼 但係如果佢認真嘅話我只可以講佢太天真 發現唔到全世界唔係老奉信我地嘅事實over中共define嘅「事實」
唔要fake news
fake news只要有一個人踢爆,造成嘅傷害係點落力做文宣都補唔返fake news只要有一個人踢爆,造成嘅傷害係點落力做文宣都補唔返fake news只要有一個人踢爆,造成嘅傷害係點落力做文宣都補唔返fake news只要有一個人踢爆,造成嘅傷害係點落力做文宣都補唔返fake news只要有一個人踢爆,造成嘅傷害係點落力做文宣都補唔返
豬隊友
平時平行時空都算,
琴日360,今日就呢單,
想贏真係睇少啲連登
個po得2.1k upvotes, 由佢自己跌返落底啦 between真係唔建議再用fake news/ spin走重點。好彩今次呢個po冇人理o者,下次就唔知有冇咁好彩喇
「我一直在想:我們是不是需要用謊言去打擊那些説謊的敵人?難道事實還不夠有力嗎?如果我們用謊言去打擊説謊的敵人,那只不過是滿足了我們一時泄恨的需要、發泄的需要而已,而是很危險的事情,因爲也許你的謊言會先被揭穿,那麽之後的話你再也無力去打擊敵人了。」
Worldnews已經多五毛到
咁就要POST番藍屍首先掟磚果條片, 跟住用番條高空片講, 兩班人互掟, 阿伯被掟死實屬不幸。
仲有, 而家警方發聲明話係黑衣人掟磚先, 呢點一定要全力位反駁
推 唔要fake news
唔完美可接受但要改善
唔要分化撚 唔要fake news
作fake news唔係唔得,但對象唔係自己人或者自己想爭取支持的對象
邊條片係真,邊條係假,我好亂
呢個唔理架喇,無得拆
屌頭先頭po唔記得叫人睇下算,唔好留言
一陣班fake news JJ又入去搞事就仆街
Push
我都魯莽咗唔應該一嚟就屈佢係鬼
都係想提醒番佢咁樣做係唔可行
同意,只要諗下點解我地咁憎黑警藍絲,我地就應該避免做同樣ge野,因為果d行為都係極黑人憎,記住而家講緊文宣戰
先唔好話人左膠,唔好主張要嬴就不擇手段先,需知道呢類fake news並唔係好策略,正如我地可以識破藍絲fake news logic,其他人一樣可以道破我地
黑警藍絲會話周同學抵死,開香檳,有手足比人射爆頭比對家話抵死,呢d都係極黑人憎無人性ge行為。我地如果跟埋一齊做係無助文宣,反其道而行反而更有機會有更好效果。
岩就係岩,錯就係錯,意外就係意外,指鹿為馬唔係好ge文宣策略
好多手足唔係失蹤就被自殺,sorry,戰爭唔會有仁慈,如果驚就返屋企啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞