[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (48) 買A7R4送2張64GB邊夠用

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
入左真蔡40 2
所以想放
24同40點揀
why not both
乘1.5 左右
昨日入左,整體幾好。
入咗係入SIGMA 1424定T1728
Bigma
25 加40
想入手 a6100 + sigma 19mm ,有無問題?
a6600其實好撚堅架
佢拍片有得全時eye focus好岩你vlog用

Apsc鏡就 x 1.5,可以留意下面呢幾支,又或者等其他巴打推介
>>>
Sel 18-135mm F3.5-5.6 OSS - 畫質比1670同18105更好、整體手感好平衡。
Sel 18-105mm F4 G - 抵玩、半天涯鏡、電動Zoom、畫質好、體積大但唔重。
>>>

另外apsc都多人用sigma,有支Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM | Art 我覺得都可以睇下
apsc 果枝要插mc11 就咪玩
sigma 3寶係 16 30 56 F1.4
支18-35 f1.8你真係睇下好啦, 唔好買啊
買16同30兩支定焦好過
巴打係咪諗住唔落filter之類
無得你落,上唔到
我聽講佢留咗位落後面,但我見唔到佢官網有配件
感謝您對Price.com.hk的支持!

對於閣下是次的不愉快購物經歷,我們十分抱歉。

我們已致電商戶了解,是次為商戶報價出錯,而商戶表示現時未能以$585 的價格售賣此產品。

就事件我們已向商戶表達強烈不滿,並要求作出檢討及改善,並必須小心報價,確保報價正確;

此外,有關是次商戶的錯誤報價及未能提供貨品,我們會作出紀錄及加強對此商戶的監察。

是次為您帶來不愉快的購物經驗,我司深感遺憾,並在此作出致歉,期望見諒。

如有任何查詢,請隨時聯絡我們,謝謝。

Price團隊敬上

垃圾三陽
唔係化我見官網有寫sony咋
如果要mc11就咪攪喇
a7iv
Sigma 30 1.4, 唔洗諗
link?
今次sony vip night冇咗bidding
仲諗住bid返部電視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞