[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (48) 買A7R4送2張64GB邊夠用

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
6600拎上手其實同a7iii差唔多重,唔好以為輕好多
質素黎計萬零買到部a7iii同6600黎計,買部ff抵好多
不過你話拍開箱可能要自拍姐(不過其實你拎枝wide鏡點影都影到你個樣,gopro一樣無自拍mon睇)
計我話,如果你要輕又要拍vlog,影相又唔太大要求既,不如買rx100m7好過
samyang/ laowa
其實我一直都想買個iOptron SkyGuider Pro學下影深空
係youtube睇呢條友睇到我好想試下
https://www.youtube.com/channel/UCn3npsPixgoi_xLdCg9J-LQ/videos
新入手罪大ff機,留一留名
你講既要求,其實rx100m7岩你多d
6600唔輕,加枝鏡sigam 16.4仲重
想問下55.8有咩問題?
點解要買左膠布?
應該指利到𠝹手
今日去旅行求其影咗D相
影得差唔好見怪
原汁原味未執過

我依加影完是但lr auto汁完就算
有時ir 執完怪怪地
好似冇咩突出主體嘅感覺
請問有無CHING知道FE16-35 GM係金屬定膠機身
鏡筒最前端為金屬材質、鏡身則為工程強化塑料、橡膠對焦環與變焦環
即係同2470GM一樣...如果全金屬就好....
唔該CHING
我寧願輕d換唔全金屬
外膠內金屬 除左輕量化仲有襟撞呀
同你調轉 用耐咗t2875想玩吓定焦
定焦好正 細支同輕
定焦玩家 用唔慣2875用左一個月放左
6600上crane m2 只可以用 16-50支kit
不過都好勉強 會成日好似唔夠力郁咁
我都係咁諗
不過t2875係正的
好正
大家知唔知有冇可以網上碌卡買嘅鋪頭
想食下信用卡迎新
喺sony網上正價買有啲貴
食差廚啦用卡。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞