Samsung Galaxy 集中討論區 (64)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
最後4700入手128gb S10,暫時除左個屏下指紋柒柒地,其它一齊都好滿意
裸跑 唔 咩都貼
成部機花晒 跌到花晒
等緊s11
S11 流出個粒黑點細粒左之外仲有冇咩分別?
120hz moon,25w/45w fast charge,cut走3.5mm,鏡頭擺位唔同同埋攝影能力應該會有大提升 但我個人最期待反而係佢跟進番note 10+用翻個靚啲嘅線性摩打 個震動會爽啲
antutu update左個test
s10重run一次得42萬
zf6 有成46萬
cpu 差唔多
gpu輸最多
夠竟我部s10係咪855黎
結果係友和買左active 2 44mm,香港行貨連12個月屏幕保險,$2233,應該算平掛
有無人部機係made in korea
今日先知原來部s10+係越南做
脱離支那狗
唔知錯覺定咩,覺得部iphone7plus d聲好似仲靚過部note10+
smartone加多500有lte
好耐之前已經唔係支那做
想問下A50S同A70邊部好?大家都差唔多想買比家母用
睇imei?
同問 差幾舊水
你講講電話?
我覺得note10+ 好清wo
向旺角背景聲都係有
但朋友話我把聲係比較突出
唔係同背景聲一樣
xs max 8plus 用家
唔係講電話,普通睇youtube片咁

感覺咋,唔係專業,聲就note10+大聲D,但感覺聽落單薄d,iphone7plus就厚d,個bass重d咁
note10 你有無開杜比atoms? 好聲好多
LTE對我無用,藍牙夠哂了
6月開始轉越南,早期果啲係中國
買過兩部,一部5月中國製造,另一部6月越南製造
港版應該冇,美版就好似唔少係韓國製造
睇IMEI同serial number都得,S10+嘅話
IMEI頭6個字355001 = 中國,358086 = 越南
Serial number頭3個位R28 = 中國,R58/RF8 = 越南
屌我係支那貨
我s8已經係越南造啦
NOTE10+ 係越南造?
想問note10+有冇得set做隨機lockscreen wallpaper?
speaker同phone out都一定係

但note10+ phone out算ok手機黎講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞