Samsung Galaxy 集中討論區 (64)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
edge lighting 有無得熄左震動佢
想問有個apps 可以set 手勢操作 custom返lock sceen 之後custom 鐘個個apps 叫咩名
手勢操作:one hand operation+
lock screen+鐘:good lock入面嘅lock star同clock face
係啊 唔該曬手足
新出有兩支膠水比你,衰第一張就抹乾淨重新痴過,但我唔記得用咩抹
想問多問 之唔之點樣係home page 中間空位向下拉就拉到notice bar 岩岩入廠洗左機唔記得曬點set
設定>顯示>主螢幕>tick向下滑動以查看通知面板
屌你 smartone 依家先做active2優惠
送12個月爆mon保同6個月esim
邊到有?要現有客先得?
現客收到email 非現客應該無
有冇人s9+更新完啲電去得好快?
係咪貼完後要在指紋位置按實一分鐘,指紋感應先會好啲?
應該唔洗架喎 痴完指紋點都會差D
試過咁整完完全用唔到指紋,唔整都好地地
但佢官方片好似就要你咁做
https://youtu.be/kRudDCXBpt4

係囉,呢段佢教要咁做,奇怪
各位,諗緊出部note10+ 定 7t pro 有無咩意見可以比下?
有冇手足 whatsapp backup 呢排不停 loading backup唔到, 本地 backup 又 ok wor

利申 : s9+
開左vpn?
s10+有冇邊隻防刮mon貼好用?
冇呀 已經好幾日 最近成功backup 7/11
我同你一樣
究竟係咩原因呀淨係呢一兩個月係咁btwb btw你幾GB file? 我 15 GB backup
我都係呢幾星期先咁, 9gb
入samsung post問一定係答你note10+㗎

one plus贏855+ 90Hz Mon
升降鏡頭睇下你驚唔驚壞啦
家燕mon始終有人接受唔到
已經行緊android 10

samsung攝影靚d
mon靚d
舊電容量大少少
有s pen玩

samsung韓國機(越南製)vs one plus大陸機

note 10+呢個月減價減得好勁 其實同新one plus差唔多價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞